Yeditepe etmez bence cok guvenme okula tatil icin. yerinde olsam calismaya bakardim
Printable View
KelAlper geçti az önce. Birazdan yağar kar
http://i58.tinypic.com/rc907k.jpg
esenyurtta güneşleniyoruz ofiste abilerle iddaaya girdik 16:00 sonra başlayacak dedim abiler benle billur geçmeye başladı :D
bu güne kadar havaya hep iphonedan baltım daha yanıldığı çok azdır :D gece 2 diyor kar yağışı için saat 00:00 da yağmur gösteriyor 2 de kar yağoşı diyor Koray abi bu meme işi ne oldu abi üzülerek soruyorum hahaha
MGM bile uyarı vermiş.. 4'ten sonra atıştırmaya başlayacak.Gece ise burda yorumlar görüşürüz :) Ayrıca benim kapım herkese açık , gerekirse dayakta yeriz :)
emir büyük beklenti oluşturdun bu işin sonu hayırlı değil, artık cm hesabı yapacaklar gibi hahaha :D
Cm vermem veremem,sonuçta atmosferde %1 olsa yanılma payı vardır.ama az yağacak bi sistem değil,her zaman diyorum anadolu yakası şanslı..
kadıköy yaptım geldim.
kupkuru bulutlanmalar var şekil şekil.
kar geliyor kar!
hadi emir hadi emir yağdır şunu artık:D:D
O değilde yağmazsa hadi ben güme gittim ya yağarsa nolacak ? :D :D
Bu arada 4-5 arası ufak yağmur olabilir sıcaklık 1 derece yüksek gidiyor şu an.Bence en güzel etkiyi 22:00'den sonra verecek,yüksekler 4'ten sonra kısa sürede kara döndürebilir.Neyse bekleyin ve görün yeterince tatmin olacaksınız :D