Bu arada Kurtköy de eve girmeden yaklaşık 1.5 saat önce 0-1 derece arası gidiyordu araç termometresi. Kar yok burda. Beklemedeyiz...
Printable View
Bu arada Kurtköy de eve girmeden yaklaşık 1.5 saat önce 0-1 derece arası gidiyordu araç termometresi. Kar yok burda. Beklemedeyiz...
Yaklaşık 5 gün önce yaptığım tahmin.. bunu 1ay'a yakın olanıda var.. Daha ötesi bu kadar maalesef :)
Bileşen çok ve biri bozulursa her şey bozuluyor.sen 2 derece diyorsun ama rüzgarın az kuvveti yüzünden -2 oluyor ve kar düşebiliyor.Amacım saatlik tahmin değil,sınırları zorlamayı severim ama sonuçta kar yağarken güneş açıcak demiyorum :D Bu sistem bittğinde geniş bir yazı yazacağım zaten.teşekkür ederim saygınız için gurur duydum :)
anadolu yakasının yüksek yerlerinde karın en yoğun olduğu zaman çok az gökgürültüsü duyulabilir,500hpa -38lere kadar iniyor.. Ben böyle soğuk görmedim..
Sık sık güncel geçeceğim ; - Bursa,Kütahya,Eskişehir ek kütleler geliyor ve sanırım 21:30-22:00 arası ankarada film başlar.Muğla-Antalya arası dikkat yağışlar kuvvetli.
yeşilköy ataköy varmıdır bi action :D
Ümraniye hiç aksiyon yok belirti yok kar felan :/
An itibari ile zeytinburnu;yerler kupkuru.
Erenköy tertemiz
Yarın okullar tatil edilmiş.
basaksehirdede hic bisey yok
Burada soğuktan başka bişey yok. Nerede kaldı bu kar :D GSİ CLUB kardeşim ne diyosun ankara için bu gece
Ataşehir tertemiz ..
Abi gebzeyede yağcak dimi bu kar ya hiç belirti yok