İstanbul bu gece graupel alacak ve kuvvetli olup örtü yapabilecektir,sabaha karşı kar ve yarın dediğim gibi karadeniz adeta paket paket kar verecek.Bugün ise kar gören yerler daha şanslı,o size bir mesajdı
Printable View
İstanbul bu gece graupel alacak ve kuvvetli olup örtü yapabilecektir,sabaha karşı kar ve yarın dediğim gibi karadeniz adeta paket paket kar verecek.Bugün ise kar gören yerler daha şanslı,o size bir mesajdı
Emir Abi gebze-darica-bayramoğlu kar bekliyor hava çok güzel ama sana güvenim tam, kar yağacak buraya er geç :)
yarın kalın gıyının :D
evde oturduk portakal yiyoz emenike :D
Assagi yukari 1 saattir emir facebookdan modelleri anlatti ruzgari basinci nemi yagis miktari vs olay gece basliyor ve yarin muazzam olacak bekleyelim
rüzgar tam yıldız dan esiyor ama hava inatla sogumuyor bi ara 3.9 oldu şuan 4.3 de çivili kaldı sanki sinirlerimi bozmaya başladı :)
Valla siz böyle hiç bir şey gelmeyecekmiş gibi takılın,gece uyuyun bi güzel :D Ben yarın sabah istanbulları göreceğim :D Telefonda bizzat murat abiye bombayı verdim :)
Ankara gop tarafı ince ince basladı. Bu arada basta GSI olmak uzere emegi gecenlere tesekkurler +rep :D
Macera filmi gibi takipteyiz :)
Beşiktaşta hala kuru :D
http://www.accuweather.com/en/weathe...urkey/40125603
İngilizce bilenler bir baksın derim.Ankara'nın durumu burda,onun için bu gece uyumayın işe uykulu gidin ! :D
valla ben kar yagcakmı ne zaman yagar hadi yagsın diye beklemezdim taki seni okuyana dek ..paranoyak oldum acaba yagacakmı ne zaman gelir diye..arkadaslara anlatıyorum su gun yagacak senden bahsediyorum herkes bana soruyor iddaya girmedim ama benide sıkıştıran cok hani ne oldu patladımı felan diye...bence çokk iyisin devam arkadasım basarılar