maltepe sahil temiz. tamam.
Printable View
maltepe sahil temiz. tamam.
Emir kardeşim yarın sınavlar va hala tatil etmedi okul. Rektör uyumadan kar yağar mı :))
Valla yesilkoyde oturanlar her sene kari boyle bekliyo biz alistik (bu arada sitede baya yesikoylu varmış)
Anadolu yakası evde don la oturuyorum kar felan yok piyasada
ataşehir nöbette :)
Shelldeyim şuan ataşehirde ufak tefek atıştırmaya başladı
Şimdi Acıbadem'den kurtkoye geldim. Guzergah boyunca kar yoktu. Kurtkoy girişinde yağmaya basladi hafiften. az önce arabamı park ederken tipiye yakın baladi : )
Bahcelievler 5 dereceydi , tuyap beylikduzu 3 derece . Yerler kuru , tuyap civarinda 5-6 kar araci bekliyordu yol kenarinda . Bu kadar hazirlik umarim sazan.avi cikmaz :)
Tuyaptaki araclar aksam 5 den beri bekliyolar hayirlisi artık :D
Şuan bozüyükte bir kar var anlatamam tahminim bu gece bozüyük-eskişehir kütahya-bilecik bursa-eskişehir(mezitler bölgesi) yolları kapanır biraz önce makaslamış bi tır ve arkasında kalan uzun bi kuyruk gördüm bu taraflara gece yolu düşüceklere duyurulur
ufak ufak atıştırmaya başladı bulgurlu da
@gsi , çarşamba gündüz 11 de beylikdüzünden sabiha gökçene , ordan ankaraya , akşam 5 te de aynı istikametin gerisine bi seyahat durumu var.Çok sıkıntı çekermiyiz?
emir bulgurlu üsküdar için beklemedeyiz hala var mı bir güncel :)
Şu an viaport'un ordan geçiyorum gişelerdeyim hiç bir şey yok. 15 dk ya bahçelievlerde olup yazarım ordaki durumu