Kimler var f1 de? Ciktik geliyoruz bizde tam konum neresi
YouTubeDR.ECU
Ortalık o kadar kötüyse o zaman bile bile ladese gerek yok.Kış lastiklerine geçeceğim ama karlar eriyecek keyfi çıkmayacak![]()
Suan bi kaç kişi var kalabilik dağıldı birde çoğu yeri kar küreme bitirdi...bi tek istanbulparkin yanından akfirata giderken o yol biraz iyiydi
All seasonlarla gelmekle gelmemek arasindayim, Yekta sen ne taraftan gelcen
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
ben varken cayır cayır bir x6 tozunu attı oranın ama gel gelelim yanladıgı hızla cıkıs kapısına gitmye calısrken kapıyı tutturamadı soldan cıtırdan caktı basamagı falan cıktı galıba cok bişi yoktu ama asırı fantazık haretti allah korududa bariyere dokundu sadece
1881 - 193∞
Yarin net pilot alpin a4 takilacak luks canavara![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
En dandik kar lastigi bile is goruyo gerci ben bridgestone taktirdim dun sumbule canavar gibi oldu valla bu gece hakkini verdi![]()
beylikdüzü kapadı.6 gibi b.düzünün biraz sahil tarafından çıkıp önce migrosun oraya , ordanda bahçeşehire çıkma planım var ama büyük ihtimal beetle yürümez.Taksiyle gidicez gibi.
Boyle yagmaya devam ederse bence niyetlenmeyin bile bahcesehire kar lastiksiz arabayla gelmeye simdi bile buzdu yollar gerci ana caddeleri tuzluyo belediye ama sokaklar pert olur![]()
göletin oraya bırakıp tiguanla sabiha gökçene gidicez ama ondada kar lastiği yok sanırım.Ama her şekil taksiyle gitmek en temizi bahçeşehire.
Bile bile lades yapmayın riske atmayın kendinizi![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)