Bu arada lubnan filistin israil de bile kar firtinasi etkili oldu bugun fotolar burda
http://mobile.reuters.com/slideshow?...4KG7D&irpc=932
Printable View
Bu arada lubnan filistin israil de bile kar firtinasi etkili oldu bugun fotolar burda
http://mobile.reuters.com/slideshow?...4KG7D&irpc=932
bu hafta kar var mı daha? heryerde farklı gösteriyor hava durumu.
haftabaşı yağmur filan gösteriyor hatta :S
maltepede hala yağıyo don yaptı -6 derece kar lastiği bile zar zor gidiyo :D
Bugun yagan 6-7 cm karla bıraz stres attık ;)
Bunada sukur...
Emır,tekrar kar ne zaman gelır?
Sile yolu tepeustu filan yerde zeminde 5cm kar var bildigin ortalik karisik:)
Hala deli gibi yagiyo bu arada
Kurtkoy icin konuşuyorum
Sabah kalktığımda inanamadım ve hala lapa lapa yağıyordu ana cadde baya tutmuş
Yüzümüzü güldürdü bu sabah :)
Gece hiç yağmadı ata
Gopda karda yok ole fazla bi sogukta ama yerler buz kayarak geldim ise :D
Sabah 05:30 Merter'den çıktım. -5 gösteriyordu araba ama hissedilen -15'di sanırım :D
Ara yollar komple buz tutmuştu. Haliç'i sorunsuz geçtim buna bende şaşırdım hiç donma yoktu.
Okmeydanı sapağından bağlandım tüm virajlar buzluydu 30-40 km arasında sakin sakin geldim. Lastik olduğu için kayma vs olmadı.
Zekeriyakoy maslak tarafından don dışında bir şey yoktu saat 6da
Ümraniye çekmeköy şile yolu üzerinden kurtköye geldim, yeni yapılan yolu tipi kapatmıştı, 2 şeritli yolda tek şeridi açmışlardı, tipide olunca oda kapandı.
Rampa aşağılardan birinde arabanın biri spin atıp korkuluklara vurdu, durmadan yağarsa bu taraflar değişik olur :)
Forumla Kurtköy tarafına takılmaya gelen olursa haber etsin :) bu gün buralardayım
Şimdi beylikdüzünden üsküdara gidicem nasıl orda durum?
Dün gece 11.30-12.30 arası yoldaydım. Bahçeşehirden zeytinburnuna gittim geldim. -4 göstermesine rağmen herhangi bir buzlanma yoktu.
Giderken sahil dönerken TEM'i kullandım. AKOM, hala buzlanma var heryerde diye bağırıyor nasıl iş bu. bugünde -4 ama sorunsuz tüm yollar
AVrupa yakası antalya, anadolu uludag mubarek o kadar fark var..
Antalya da eksiye düştü binaların kuzey gölgesinde kalan yollarda buzlanma var. Rüzgarın etkisiyle -7 civarı hissedilecek bu gece.