Haha vallahi kizarkadasi ziyarete geldim ama sevdim ben bu sehri yav. 1 hafta daha buralardayim. Sen ne taraftasin esas, nargile ismarliyormusum ben oyle spekulasyonlar donuyor etrafta? :D
Printable View
Umraniye yenisehir soyak yollar tuttu, acilisi yaptik :)
Bu sefer sanki tuzlama ekipleri gecen sefer ki gibi degiller, hic gelen giden arac yok, eskiden kar yagmadan tuzlama olurdu bu sefer hicbisi yok
Kavacikta arac ustleri 2-3 cm olmus
dudullu sancaktepe tarafları yerler 3-4cm var..
kar yağışı ümraniyede ve kurtköyde devam ediyor, "0" derece olmasına rağmen yollar pek tutmuyor, akşamı bekliyoruz :)
kar küreme yol acma kısmınıda beldiye taseronlara verdikleri için ya yetmiyorlar yada keyifleri gelmiyor açmaya. kar oncesi her kose basında birtanesi duruyor ama yol acmaya gelince fıs. oldugum semtte yol kapanmazdı ana+ara sokak araları dahil tüm yolları acık olurdu simdi ana yolda bile gitmek icin mücadele gerekiyor en ufak karda bile
Bostancıda pek bir şey yoktu..
Maslakta güzel bir tipi var.. Kar taneleri dolu gibi top top, düşünce kaybolmuyor sekiyor düştüğü yerde
Ümraniye Buyaka Plazaların orda yürürken uçtum resmen. Hava 0 derece aralıklarla tipi oluyor.
kurtköy tarafları akşam güzel olacak gibi oradan geçenler yolu düşünler falan yazıversin durumu akşam eğlenmeye gidelim :D
İkitelli Organize Bölgesi'nde hafif kar yağışı mevcut. Risk şu anlık yok, totolar buz oldu
herzamanki gibi normal bir gun bakırkoy-yeşilkoy temiz :D
Ataşehir gümrük taraflarında seyrek olarak yagmaya devam ediyor yer yer 10cm kadar kar var
aksama kadar sürekli böyle devam ederse güzel bir örtü olusur.
Sayın meteoroloji uzmanımız yağış kaç gün sürecek :D
Kartal-ugurmumcu heryer bembetaz kar yagisi hafifce devam ediyor
Akfırattan foto atsam kafayı yersiniz
Her sistemde kar kış kıyamet olan Beylikdüzü'nde 2 sistemdir tık yok tadımlık yerler beyazdı sabah o kadar. Yağsada şenlensek.