aynen conivaynen
Printable View
valla bu hafta süprizlere gebe.bizimkiler bile afallamış durumda:)
Hafta sonu ıstanbulda yağmur var snaırım
Beyler cumartesi sabahi yola cikip izmire gidiyorum varmi kar falan birsey ?
Detayları yarın akşam yazacağım,şu an net olan iç bölgeler sıkıntılı.Bolu hattı sıkıntılı.İzmirlik sıkıntı yok.Uzun zamandır takip etmiyorum bu gece analiz edip öyle yazmak istiyorum
Cumartesi bende Ist Ankara yapicam sikinti var mi GSI yazarsan cok memnun olurum..
Bahsettiğim durum çarşamba gecesi - Cumartesi sabaha kadar sürecektir.Cumartesi sıcaklık hızla artacak fakat gece -5ler ölçülebilecek
10 nısan-20 nısan arası batı antalya hava tahmınlerı alabılırmıyız?
yagmur vs olurmu?
1 saat önce istanbul'da çok fena sağanak yağmur vardı. Silecekler yetişmiyordu
Emir kısa kollulara ne zaman geçicez :)
Yarın geceden sonra yağışlar kuvvetlenecek ve nisan süprizi yapacak.Konya-Kütahya-Afyon-Bolu(Çok şiddetli)-Bursa(doğusu) bu hatlar çok yoğun kar alacak ! Ankara'nın batısı ve kuzeyi daha şanslı,güneyinde karla karışık yağmur ve kar olarak değişim olabilir.Zonguldak-İstanbul Karadeniz hattı çok yoğun yağmurlu.Çarşamba gecesi-Cumartesi sabahı arası bu hatlarda seyahat edecek olanlar lütfen ertelesin.Ayrıca haftasonu yağış biten yerlerde gece -3,-5ler görülecek.Kısa kollu mevzusuna gelince ; İç kesimler için kırkikindi(konveksiyonel) yağışlar başlayacak 1 hafta sonra.. Kıyılarda ise İzmir-Marmara hattı bol bol güneş görecek.Antalya hattı İç kesimlere yağış pompalayacağı için zaman zaman güneşli ve yağmurlu bir ay geçirecek.Doğu bölgelerde Çarşambadan haftaya salıya kadar yağışlı
kardesim pazar günü sabah 05:00 gibi yola cıkıp izmire gidicem. bi problem olur mu? durum ciddi mi?
8 gecesi 9 ve 10 u bolu eskişehir afyon ankara kuzey kesimleri çorum civarında özellikle bolu eskişehir hattında ciddi bir kar yağışı gözüküyor. şaka gibi nisan ortasında çılgın gelişmeler :)
Çiçek açmış tüm meyve ağaçlarına yazık olacak.