Valla benim Sabah Sabihadan uçuşum vardı 6 uçağı iptal oldu ki 6 saatindeki bütün uçuşlar iptaldi benim 07:10 sadece 25dk rötarla geldim. Mutluyum :D
İzmire kar dediler yağmur yağıyor şakır şakır :D
Printable View
Valla benim Sabah Sabihadan uçuşum vardı 6 uçağı iptal oldu ki 6 saatindeki bütün uçuşlar iptaldi benim 07:10 sadece 25dk rötarla geldim. Mutluyum :D
İzmire kar dediler yağmur yağıyor şakır şakır :D
40 yılda bir arabayı açık otoparka park ettim ve dolu yağışı başladı.
Emir İstanbul için güncellemen var mı
14:00'dan sonra başlayacak yarına kadar hiç durmayacak bilgisi halen geçerli mi?
Ve Ankara'da hava başlar. Fırtına ile beraber KKY yağıyor. Eskişehir yolu üzerindeyim.
Marmaradaki basınç dalgalanması sistemi etkiledi ama haftasonu gelecek olan sistem için zemin hazırladı. O fena vuracak heralde.
Anadolu Yakası Acıbadem Çengelköy Çamlıca beykoz tertemiz. Yazlık lastikle bile oldukça rahat.
Öğleden sonra tam gaz devam eder İstanbul için Anadolu yakası daha da şanslı gibi..
Şuan Erenköy'de aynı şekilde temiz bir sıkıntı yok.
Açın önceki sayfaları okuyun,sabırsız olmakta üstünüze yok.. Beklentiyi düşük tutun ama anadolu yakası şanslı dedik öylede olacak.Avrupa bu saatden sonra pek bişey beklemesin.Saat 14:00 den sonra oturup filmi izlersiniz.Ankara'nın yüksekleri karla karışık yağmur alır ama akşam 4-5 gibi il geneli kara döner.etkili olur mu zor gibi.. Çok fazla yağmur yağdı.. Bozulan bişey yok,ama daha önce üstüne basa basa dedim bu 1.seviye,sonrası 2 ve 3.seviye diye gidiyor.
Çekmeköy'de bile yollar açık, sanırım 14:00'daki yağış için Emir de beklenti içerisinde.
Bekleyip tadını çıkaralım :)
emir ankara icin yogun kar bekleniyor mu ? olacaksa ne zaman olur
Allah dualarımı kabul etti. Halkalıda hayat normal, yagış felan durdu. umarım bir an evvel gider bu sistem.
bursa bembeyaz şuan etkisi arttı uludağa çıkçak arkadaşlar niyetlenmeyin bile 4x4 subaru ile bile zorlanılıyor dikkatli olun
beylikdüzü yine tipi gibi yağıyor ama aşırı ince yüz kesen cinsten.
http://i66.tinypic.com/izaucm.jpg
nirvana zirvemizde hazır.. Tablo benden yorumlası diğer bilenlerden gelsin :D