Karadenizdeyim av icin ve inanilmaz yuksek isi var...
Bugun daglara ciktik iz kesmek icin,yogun kar cok hizli erimis ve eriyor. Bu kadar dengesizlik cok kotu...
Printable View
Karadenizdeyim av icin ve inanilmaz yuksek isi var...
Bugun daglara ciktik iz kesmek icin,yogun kar cok hizli erimis ve eriyor. Bu kadar dengesizlik cok kotu...
dengesizlik felan yok.. soğuk patterni yaşadık ve döngü gereği şimdi tekrar ısınıp tekrar soğuyacağız.Ben gidişattan memnunum mart ayı komple soğuk.Şubat 20-25'ten sonra efsane sistemler gelecek.2 gün sıcak oldu diye küresel ısınma v.b diyenlere itibar etmeyin.Biz soğukken ingiltere yanıyordu,avrupa nal topluyordu.bunlar olağan şeyler.
Şu anda Ls Vegastayım. Bence küresel ısınma buraya çökmüş :D Hava 25 derece...
http://firstwebcam.com/rochester/liv...nes-restaurant
rochester new york harika kar yağıyor aralıksız yollar bile iptal.Bizde rekor sıcaklıklarda geziyoruz şubat ayında :(
26 dereceyi hisssettik bugün. Arabayı yıkarken az kalsın kendimi de serinletecektim. Bir hafta daha devam etsin, çılgınlık yapıp denize girerim.:D
İstanbul'da klima açıcaz nerdeyse..
Bursa'ya gıttım geldım,klıma actım saat 2 gıbı,27 derece ıdı...
Kartalkaya'ya gıdecegım 4 gun,pıstlerden haberı olan var mı?
Emır son 80-90 yılın subat rekorları kırılıyor,ne zaman soguyacak havalar? Eger agaclar cıcek patlatırsa,tarım coker...
sakin olun.. evet sıcak ve uzun sürdü gibi ama ardı çok iyi.. zaten baştan beri bu patternin olması gerekeni yaşıyoruz.Mesela 1.tip kış vardır aralık dolu ocak-şubat boş geçer mart efsane geçer sıcak günler yalan olur.Bunu da öyle düşünün.Şu günlerin zevkini alın,mart ayından itibaren nisan sonuna kadar hareketli..
Bugun board cu arkadaslar pek ıyı seyler yazmamıs,tanıdık kımseler var mı gıden?
Bora,don de sana bıraz hava aldırayım,turıstık bakımdan :)
Herzaman mike,ne demek. Buaralar zaten kafa kaldirmadim :)
valla izmir çevresi yemyeşil ağaçlar tomurcuklandı.
muhtemelen soguk gelecek. ve hepsi dökülecek :(
bu sene çok fena olacak.
kiraz.çağla vs- ağaçtan meyve göremeyiz.
Allah çiftçinin garibanın yardımcısı olsun. tarım yine darbe vurdu :(
Var mı böyle bişey diye Google da arattım, varmış, mutlu oldum. Bir çok kişiye faydası olacak, sık kullanılanlara kaydedilecek kıymeti bir link bana göre..
Mutlaka bilgisi olanlar vardır ama benim gibi bilmeyenler vardır belki..
A şehrinden B şehrine giderken X tarihi Y saatlerindeki hava durumu..
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/karayol...n-sistemi.aspx