Al benim Range'i ıslak kuru gazla kanka :D hem tarihinin en yavaş pist rekorunu da kırarsın. 7:15 filan ama konforlu dönersin :D
Printable View
Sagol kardesım benım,kamyonlar ıcın baska pıst gunu planlıyoruz,ozaman alırım. Haha :)
30 derecelerı gormek ıcın erken degıl mı yahu?
Teessüf ederim o bir Reynç o bir arazi aracı :D
defenderla piste giremedim ya ben ona yanıyorum...:(
Haftasonu Antalya için yorum yapabilecek kimse var mıdır?
Accu ve Yahoo'dan bakıyorum sürekli değişiyor tahminler.
Sağlıklı bir bilgi paylaşabilir misiniz?
Dolu önemli dolu yağmasa güzel olur :D
Dolu riski nereler icin kardesim?
Bugun yeni bir araba aliyorum,gol olmayalim.
kıyı kesimler hariç her yer.. Derecelendirme yaparsak ;
A-Anadolu yakası,Avrupa yakasının trakya kolu,Düzce,Sakarya,Kastamonu,Ordu,Tokat,Ankara,Esk işehir,Bursa
B-Yozgat,Konya,Afyon,Kütahya,Denizli,Isparta
A grubu olanlar kuvvetli ve orta kuvvetde dolu riski olanlar.B grubu ise ihtimal dahilinde olanlar.Dolu tahmini nasıl yapılır v.b bunlarıda anlatacağım
İst için yağmur yok mu bu aralar ?
Adam cmtesi pazar lokal yagis var diyor,daha ne desin?
Karadeniz'e vuriyorsa bu tarim icin iyi degil.
Zamanlari tahmin edebilirmisin? Bununla ilgili yer ve zaman tahmini yaparsan istanbul-ordu-samsun icin cok sevinirim.
bodrum tarafları kimse varmı ? hava nasıl denize girilebilir mi ? :)
Bodrumda bu mevsimde Torba gibi korfez ici koylarda ancak denize girilir. Diger yerler dondurur valla...
C.tesi saat 10:00 - 14:00 arası dolu riskine dikkat ! İStanbul'un anadolu yakası,avrupa yakasının boğaz hattı,Ankaranın kuzeyi ve batısı,Eskişehir'in doğusu,Düzca-Sakarya hattı Dolu sınırında ve yüksek ihtimal şiddetli nisan yağmuru başlangıcında orta taneli (misket büyüklüğünde) dolu yağabilir.bu gece son analizi yapıp kesinleştireceğim.