Arkadaslar yollarda asiri acemiler var daha dogrusu kis lastigi takmayip camda kar tanesi gordugunde gotum gotum ilerleyen tipler coook. Dikkat edin
Arkadaslar yollarda asiri acemiler var daha dogrusu kis lastigi takmayip camda kar tanesi gordugunde gotum gotum ilerleyen tipler coook. Dikkat edin
18.30 Şişli-Fulya araçların üzerinde ince bir beyaz örtü oldu
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Trafik rezalet evime 1 km mesafedeki merter migros a 20 dakikada ancak gelebildim allah sabır versin trafikte kalanlara, bir sürü idiot var istanbul trafiğinde
E5 de kilit camdan görebiliyorum şuan
İst Bahçelievler Yayla
Tutmayacak şekilde sulu kar var
Gece işler değişir belki
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Hava durumu konusuna havayı yazmayı unutmuşum teknik çizim dersi sonrası kafalar
Merterde ara ara yağıyor, duruyor, efsane rüzgar var, zaten yerler ıslak tutmaz buralarda
Zincirlikuyu zorlu tarafi inceden atiatiriyor,
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Mehmetçik caddesi üzerindeki birçok arabanın üstü tutmuştu
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Bahçeşehir Deliklikaya civarı araba -6 gösteriyor sıcaklığı , kar atıştırıyor ötesi Yok , rüzgar fena
-İstanbulda yağış yavaştan anadolu yakasına kayacak ve yarın öğlene kadar bu ayarda rölantide gidecek.Daha önce dediğim gibi beklenti düşük tutulmalıydı bu konuda heyecan yaratıp sizi üzdüğümü düşünmüyorum.Heyecanlanmak isteyenler mgmye uyabilir.Veya herhangi bir forumdaki yazıları okuyabilirİStanbulda 15 aralık akşamı ile 18 aralık arasında anadolu yakası ağırlı olmak üzere lokal kar yağışları olacaktır.İstanbul için ciddi bir kar için şu an net tarih vermek zor.23 aralık ile yılbaşı güçlenirse aday olabilir.
-İç batı-İç anadolunun doğusu ve doğıu bölgerimiz 15 aralık öğlene kadar kar yağışlı olacaktır.
-Ankara'da şu süren lokal kar yağışları yarın sabaha kadar devam edecek.Yüksekler 4-5 cm,alçak kesimde araç üstü ince örtü belki olacaktır.Yine 20 aralığa kadar lokal kar geçişleri kuvvetli ayaz olacak.Ve siz değerli ankaralı üyelerimiz için sabrın sonu 21-23 aralık olacaktır.Eğer bozmadan gelirse 21 ocak vari görüntüler yaşanacaktır.
-Aralık ayının sonuna kadar soğuk pattern devam edecek ve ocak ilk hafta dinlenme süreci olacaktır.unutmayın aralık ayındayız ve kışın en kuvvetli sistemelrin geldiği aylar ocak-şubatdır.Benim efsanevi adayı beklentilerim şubat sonu-mart başıdır.Ocak ayı kasım vari geçebilir.yine her zaman dediğim gibi bu sene yağış az,soğuk çok gidiyor.Yani mevsimler tahminlerde de tutarlılık yakaladığımı düşünüyorum.Bugünden itibaren ülke geneli 25 aralık ayına kadar soğuk,ayaz ve kar geçişleri görecek.Gidişatlar güzel..Unutmayın bunlar birer tahmindir ve sadece bütün hakları bana aitdir.Hiç bir yerden kopya v.b yoktur,heyecan vb içerikler içermez özdür netdir.Yine önümüzdeki süreçlerde yazılarım devam edecek.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Bende bütün işlerimi 18 aralık gecesi bitiryordum
Kar tepet geçecek beni misss
Eyw havayı koklayan adam![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bayrampasa da az biraz atıyor tane tane
#KGdetanirlar
ümraniye / çarşı herhangi bir hareket yok lakin hava epey soğuk
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)