yağış var mı istanbulun herhangi bi yerinde şuan ?
Printable View
yağış var mı istanbulun herhangi bi yerinde şuan ?
bursa bekleneni yaptı dün tüm gün yağdı 1 yada 2 cm tuttu gece 12 de durdu dünden beri bekliyoruz ama hiçbirşey yok :/
maltepe den bostancıya gittim 15 dakka önce e5 den göz gözü görmüyor inanılmaz bir tipi.. Yollar falan bembeyaz... İnanılmaz yağıyordu.
akfıratta durum nedır? oralarda olan varmı?
Atatürk havalimanından halkalıya geldim çok iyi kar yağıyor
Şu saatlerde bayrampaşa sakin, aracların üstlerinde ufak tefek kar var gece biraz atıştırmış galiba.
Uzun sure kar yok. Hafta ortasinda ki sistem ne getirir mechul...
Sayın Havayı Koklayan Adam, 24 Aralıkta günü birlik Ankara-İstanbul/Bakırköy-Ankara yapacağız sıkıntı olur mu?
Özellikle havayollarında rötar ya da iptal yaptıracak bir durum olur mu?
İzmit Umuttepe'de feci soğuk var, dışarıda 5 dakika durmama rağmen ayaklarımı hissetmiyorum şu an :D
Takip ettigim 4-5 yer var. sali aksam gelicek sistem pek gucsuz ve sonraki 1 hafta arada az yagmur vs diyorlar.
Sende ber bize guzel haber eger varsa?
biraz önce eve geldim, -10 :D Kar mar yok, bildiğin kuru ayaz.
Emir kardeşim teşekkür ederim sıkıntısız bir yolculuk yaptım bursa istanbul aynı dediğin gibi çıktı hiç bir sıkıntı çekmeden gidip geldim allah razı olsun kardeşim ...
24'ünde Sabiha'dan uçuşum var sabah 10:40'ta. Rötar olur mu sence emir? Uçuş 3 kez saat değiştirdi şimdiden
yarın ve cumartesi marmara bölgesi (bursa ve çevresi ) kar gösteriyor ama düşük kuvvet de olucak heralde :(
Salı ve çarşamba günleri istanbul-ankara karayolunda herhangi bir kar yağışı olurmu
Hazırmıyız Ankara.. Bugün noktayı koyacağız.Bilgiler veriler tamam.. Düzenleyip fırına verdikmi akşama burda olur.. Bu sefer veriler memleketime yarayacak :))