Emir ankara güneş açtı, millet kısa donuyla geziyorrrr?
Printable View
Emir ankara güneş açtı, millet kısa donuyla geziyorrrr?
emir istanbul kar alarmı geri çekildi hava yağmur veriyor .kar yine bizi es geçti son durum nedir
bu sistem de istanbul için mantara bağladı.
Ankara için de sulu kar bekleyin, hava fazla ısındı diyolla...
Emir merhaba , 30 aralık cuma günü mecburi yol yapacağım. Bolu-İstanbul. Saat kaçta çıkmalıyım yola sence ? Akşam saatleri problem olacaksa öğlen çıkacağım.
kadıköy tarafında kar var diyorlar
Şu anda İzmir Ankara asfaltı üzeri Kemalpaşa da sulu kar atıyor ama tutmaz hava sıcak..
Kastamonudayim 2 gündür sabah 5 gobi baslayipn7 bucuk 8 gibi bitiyor. Suan yola cikicam zonguldaga ama sanirim yolda guzel kar var :)
Öğlen 14:00'dan itibaren Ankara'da kar bekleniyordu.. Hali hazırda iphone %80-%90 olasılık gösteriyordu 14:00'dan beri 1 tane kar tanesi düşmedi.. hayırlısı olsun diyelim.. kazasiz,belasız sürüşler..
Ankara'da okullar tatil olacak.Yazdıklarımı okuyun.Daha da ankara ile ilgili bir şey yazmıyorum eski mesajlarımı alıntı yapmayacağım.Yarın görüşmek üzere.
Ankara'da öğlen arabamı yıkadım.
Kesin yağış bekliyorum. Kar-yağmur mevlam bilir artık. :)
İstanbul resmen son dakika gol arayan takım gibi. . gelişmeler iç açıcı özellikle anadolu yakası min 20cm.. valla sevindim.. ilk sinyal verdiğim gibi güçlü gelebiliyor diyebiliriz yavaştan.. Ama halen sıcaklık tehlikesi mevcut.Bu sistemin en kaymağı yiyecek yer anadolu yakası.Akşam cm verebilirim son çıktılardan sonra