yaz için içiniz rahat olsun.. iç kesimler normallerin az üstü,marmara ve karadeniz ise normallerin altı bir yaz geçirecek
Printable View
yaz için içiniz rahat olsun.. iç kesimler normallerin az üstü,marmara ve karadeniz ise normallerin altı bir yaz geçirecek
yaz ne zaman gelecek sıkıldım bu kardan kıştan :)
Nevsehirde kar yagmur hersey var :D Kar istiyorsaniz yada yagmur istiyorsaniz 10dk yolunuza bagli :)
Snow Fun / VW Passat B8 TDI DSG - YouTubehttps://youtu.be/RutJCbHsvOw
Sultangazi suan lapa lapa yağıyor
Kurtkoy zincirlikuyu arasi otobandan geldim, yol boyunca kar hic kesilmedi, ama tutmuyor
Nişantaşı yaklaşık bir saattir tatlı yağıyor ama arabaların üstü bile zor tuttu :D
Umraniye yagiyordu simdi atasehire geldim hala yagiyor ama tutmssi zor hava aogumadi hala
Tarih : 30/12/2016
Genel Doluluk Oranı (%) : 48,2
Baraj Doluluk Oranları
Ömerli---------72.93
Pabuçdere-----13.04
Sazlıdere------31.08
B.Çekmece----32.12
Alibey----------45.81
Terkos---------42.87
Kazandere-----29.00
Elmalı----------00.52
Darlık----------66.34
Istrancalar-----38.47
Şu an Kasımpaşa da tipiye döndü sulu kardan.
Ama tutmuyor.
Levent civarıda sadece araç üstünde örtü var yarım onun dışında yağan kar eriyor
beylikdüzü uçuşa geçti adeta
Rüzgar sıkıntı , arabalar beşik gibi sallanıyor
Yarın gece yeni yılın ilk tahminin satırlarını yazıyor olacağım.. 2013'ten beri yazdığım bu başlıkta çok daha güzel haberleri de size sunacağım.. Ben yazana kadar bana bir süre mola.. :)
sakarya merkez üzdü bizi kar almadı belli belirsiz yağdı bıraktı yağmur yağıyor sürekli :)
Bursa yeni yeni tutmaya basladı. Son 1-2 saattir ciddi yagıyor.
Kar görmekisteyen kartepeye gitsin cok güzel abant ve Gölcük'te göller donmuş oralarda cok güzeldi
Kocaeli hiç bir şey yağmıyor. Akşamın ilk saatlerinde sert rüzgar vardı. O da geçti
Meteoroloji neden bu kadar yanılıyor tahminlerde acaba kar dediler bir şey yağdığı yok 3 tahmindir yanılıyorlar