Angara'da kaç başladı,bir azalıyor bir çoğalıyor.
Printable View
Angara'da kaç başladı,bir azalıyor bir çoğalıyor.
Bursa 50 cm i zorluyor. Dün 9 dan bu yana hiç ara vermedi ve yogun yağış mevcut. Diğer şehirlerle bağlantı kesik(eskişehir yolu hariç)
Arabayı çıkartmak mümkün değil, çekirdeği aldım camın önüne oturdum derken bi golf çıkmaya çalıştı... Zincir takıyım dedi onuda yapamadı eee bari yerime geri giriyim dedi o da yok, izlemesi çok zevkli yav
şu anda şantiyede olmasam hayatta dışarı çıkmam, hanımı çıkartmadım zaten evden sonra dağ bayır bir yerden toplamak istemiyorum, araç 4x4 explorer lastikler de güzel ama ben bile tırsıyorum, bu havada kabak lastikli şahinlere ne denir bilemiyorum vızır vızır geçiyorlar...
İmalat var mı abi şantiyede?
Bence şuanki karla ankaranın istanbul gibi olması çok çok zor
2 dakika sağlam yağıyo duruyo sonra hafif atıyo filan
Yerler tamamen sırıl sıklam tutmaya en ufak meğil yok
İncekteyim sabahtan beri ilk yağmur yağdı, 1 saat sağlam kar yağdı yollar ıslak olmadığı için tutmadı. Şimdide durdu kar. Akşama bakalım nolcak.
Bursa şuanda 2004 yılını aratmıcak gibi okullar tatil olur kesin :) şuanda diz boyu çekirgede oturuyorum akşam bele kadar çıkarsa hiç şaşırmam emir sağol kardeşim bilgiler için konuyu ara ara takip ediyorum :)
Gece Ankara'ya yağar ise o zaman tutar anca şimdi arkadaşların dediği gibi yüksek yerler haricinde yollar ıslak sadece
Tem'e çıkan var mı nasıl?
An itibari ile istanbul - Yenbisona Merkez Mahallesi - 29 Ekim caddesi
http://i63.tinypic.com/2igc6f7.jpg
bdüzünde dindi , devamı varmı bittimi?
kentpark cepa tarafi bir ara hava acti sanirim bu sistemde bize bir sey yok
avrupa yakası duruldu sanki ?
Bahçelievler nefessiz panpişine devam ediyor
Şuan soluksuz bir yağış söz konusu :)
tarabyadayim mahalle aralarina belediye ugradi bile rahat 50 cm diz boyu kar var felç....