Evet okudum baya numara hic aranmaz o seviyede :)
Printable View
Bursa nın birçok yerinde sabah erken saatlerde buzlanma vardı özellikle Nilüfer tarafında.
ARamızdan bir gönüllü seçip deneyelim :D bende artık sıkıldım timberland türü botlardan seneye bu tarz birşey almak istiyorum havalar biraz ısınsın da fiyatları düşsün :)
Kanıma girdi alsam mı? yazacaktım pardon :)
Kapıda ödeme varmış? Beğenmeyip ödemezsek ne olur?
Ben aradım siteyi ürünleri Fransa ve İtalya dan üreticiden seri sonu olarak alıyoruz.Gümrükte telif hakkı ödememek için bilmem ne ismiyle sokuyoruz.Eğer üründe bi sıkıntı görürseniz iade şansınız var.Zaten kapıda kredi kartıyla ödeme yapacaksınız diyor.
iddialı yani..
Bulaşmayın zamanınıza yazık ...
Bildiğim kadarıyla kapıda ödemede paketi teslim etmeden ödemeyi alıyorlar, öyle alıyım bakıyım somra ödemesini yapayım diye bir dünya yok, bencede maceraya gerek yok amerika fiyatları bile min 100 dolardan başlıyor
botlar falan gorunce dogru konuya mı geldim diye baktım bir an :)
mersin icin bir guncelleme alabilir miyim 5 günlük?
İstanbul için gizli buzlanmaya dikkat, dün gece evime dönüyorum sakin sakin, 2.viteste yokuşta hafif gaza oturdum kimse yok, saniyesinde sardı egzoz çatara patara öyle anladım.
Frendede tırr tırrr kaya kaya gidiyor aman dikkat
Nedense sabah hava çok soğuk olmadığı halde anadolu yakasında aşırı bir gizli buzlanma vardı. 4lü yakıp yavaş giden insanlara anlam veremedim ilk başta ama sonra farkettim durumu
Hava durumu konusunu patates ettik biraz ama :) Bende linkteki ayakkabıyı almaya niyetlendim su geçiriyo beş para etmez tarzında bikac yorum okudum anlam veremedim.. Günlükte giyilebilecek gibi ama cesaret edemedim açıkcası
north face bot - Google'da Ara
Pazar günü İzmir Selçukta hava yağmur diyor yağmama ihtimali nedir acaba ? ona göre gidip gitmemeye karar vereceğim.
Tahminci arkadaşlar pazar sabah 6 da istanbul halkalıdan önce sabiha gökçene ordanda busaya gidicem, akşam 12 gibi geri dönücem yazlık lastik var sıkıntı olurmu?