Ahaha tam gününü seçmişiz desene. :D Eğitime gidecez. Ona göre giyinelim. :D
Printable View
haberler de istanbul için kar sinyali veriliyor gibi söylemler gözüküyor varmı aslı acaba :)
Motorla çıktım. Gazlaya gazlaya eve geldim. Şimdi yağmur yağıyor. Neler oluyor :D
Bayağı soğudu hava. Bünyem patates oldu gerçekten. Bi hafta sıcak, bi hafta soğuk. Sağlam bi hasta olacağım gibi böyle giderse.
önümüz yaz diyip kendimi avutuyorum ama ne zaman ısınıcak şu havalar
istanbul için sıkıntı yok,iç bölgeler içinse yarın ciddi soğuk olacak ve karla karışık yağmur yağacak.ayın 18-20-26-27 sinde vurkaçlı kar yağışları alacak ve sonra havalar ısınma trendine girecektir.bahsettiğim gibi bu vurkaç kar yağışlarında hayatı etkileyecek bir durum yoktur.nisan başında görülen 2-3cm yağıp eriyen tarzda olacaktır.yazlıklara geçen arkadaşlarda sakin olabilir.Mart sonundan itibarende dolu takibi başlarız
iyiki çıkarmamışım kışlıkları , daha gideri varmış :) Nisana kadar gider mi sizce kışlıklar la ? (ist)
6:45 maltepe 5 dereceydi
Ne yagıyor be mübarek
hava resmen kırmızı oldu
Ankarada pazar günü hava düzelecek diyorlar ama :)
Efenim günaydınlar.
İyi ıslandık yeter. Güneşli ve daha aydınlık günleri ne zaman görürüz ? :D
Gunaydın, Istanbulda benle ılgılı bır sorun var bır oncekı gelmemde kar yağdı sımdı yağmurdan sılecekler yetısmıyordu, gideyimde rahat edin :)
Yeter yagmasin kar ya. yagicakmi bu haftasonu
Uludağ ve Milli Park' a çıkan yol nasıl şuan da bilen, bu hafta giden eden var mıdır ?
Haftaya bisiklet ile tırmanmayı düşünüyorum da Uludağ.. Bilgi ve foto paylaşırsanız çok sevinirim.