berekete yağmasın diyenler susuz kalınca kıçlarını neyle yıkayacaklar merak ediyorum.
Printable View
berekete yağmasın diyenler susuz kalınca kıçlarını neyle yıkayacaklar merak ediyorum.
Kıçımızı silmeye suyu buluruz teşekkürler dert ettiğin için. :)
bu dönemde yağış alınmazsa yazların derdi çok olur.1hafta su akıp 1 hafta akmadığı günleri unutmadık.mayıs'a kadar yağışlı süreç inşallah devam eder.etmelide.. ister sevin ister sevmeyin.
cahil vb diyipte kimseye tahrik etmeyede gerek yok :) Doğa ve geçmiş yıllar bize mayısa kadar yağış alınmalı diyor,bu olur veya olmaz o işin takdiri ilahi boyutu.Herkes kendince mevsimler arzularda bulunabilir mühim olan bu arzuylar saygı çerçevesini aşmayıp kimseyi tahrik etmesin.
Dogru diyosun kardesimde bazilari tahminden ote taktiri ilahiye karisir gibi oluyor. Her mevsim bu ulkede yasanmali zaten 4 mevsim geciren bir ulkeyiz. Yagmuru sevmiyorsan yazi beklicen cok basit bence
Merhaba, 24-26 Mart arası Çanakkale'de olacağım, bisiklet turu var. Fakat hava nasıl olur bilemiyorum ona göre kıyafet almam gerekebilir, bu tarihlerde nasıl olur acaba Çanakkale?
takvimde koca karı soğukları yazıyor:D 2 hafta daha soğuk olursa olur sonra bahar geldi zaten leyleklerde geldi:)
bu tarz konularda bile gerginlik yaratanlara benden
https://68.media.tumblr.com/74dc03ae...c9jeo1_500.gif
ayrıca @GSI club ellerin dert görmesin. Sayende artık arabayı yıkadıktan sonra yağmura yakalanıp üzülmüyorum.
Ne demek rica ederim,gerginlikte yok şurda havamız güzel olsun bari şu kötü giden gidişatda şu konuda moral bulmaya çalışalım :) terzi kendi söküğü misali bende kendi aracımı yağmurdan kaçıramıyorum..Brandayı çıkarıp 2 dklık yere gidiyorum bi bakmışım sel olmuş.. :D
30 mart gecesi ile 31 mart gecesi arası ciddi soğuk ve yağışlı.2 nisan öğleden akşama kadar soğuk ve yağışlı.Yükseklerde yağış kar bile olabilir.Kısacası soğuk - yağış genellikle hakim.Çok yüksek rakımlarda buzlanma ve kar görülebilir.tabi şu an değişime çok açık.. 25-26 mart gibi tekrar bakmak gerek
ben her nedense 23nisan-19 mayıs larda hep üşüdügümü hatırlarım.