dolu ihtimali varsa poloyu kapalıya çekip kia ile geziyorum :D
Printable View
İstanbula yağacak mı kar ? Marmaranın doğusu diyor.
Mayıs ta kar göreceğiz Allah sonumuzu Hayır etsin
gayet normal..senelerdir nisan ortası - mayıs başı iç kesimler özellikle saatlikte olsa kar gördü hemde az değil 3 4cm elle tutulur bir kar.. Son soğuk salınımı bunlar.Bundan sonra ısınma ve dolu olayları başlar.
-Bu geceden sonra yarın öğlen 15:00'a kadar ankara-eskişehir-düzce-bolu-bursanın doğusu etkili kar yağışları görecek.Ankara'nın yüksekleri ve batısında ufak örtü olabilir.
yohhh artık
Bu gidişle ben temmuz'da kar görürsem şaşırmam :D
Angara'da ne güzel kar yağıyor. :D
Mayısta ankarada kar ne güzel... Bu neyin habercisi serin bir yaz mı sıcak bir yaz mı ?
Anaa kar diyor dolu diyorlar :D
http://i64.tinypic.com/2unv6ty.jpg
Biz sezonu açtık Kıbrıs'ta
Dün gece eskişehirde sabaha kadar lapa lapa kar yağdı. Öğleye doğru güneş açtı tutan kar tamamen eridi :)
Mayısta yağmasıda pek süpriz değil.
3-4 sene önce haziranda ankarada kıbrısköyü, bayındır barajı civarında sabah saatlerinde 2 saat kadar yağmıştı.
01.05.2017 - 20.05.2017 arası ülke genelinde sık sık sağanak yağmur ve ne giyeceğim ya hava nemli dedirten havalar hakim olacaktır.Bu süreçte dolu riskleri yüksektir,lakin dolu hakkında veri aldığım linkler ölmüş durumda ve şu an dolu tahminini hızlıca yapamıyorum.Skewt diagramlarından okuyarak analiz yaparak dolu tahmini yapmak mümkün lakin uzun süren bir analiz maalesef.Ankara ve iç kesimlerde kırkikindi yağmurları başlamış olacak ayrıca.Bu tarihlerde aracımı yıkatayım yağmaz vb demeyin iç kesimlerde ikindi vaktinden sonra diğer bölgelerde ise 1 gün aralıklı / sürekli gibi yağmur yere düşecektir.Bu yüzden yıkatma / cila işlerinizi bu süreçte askıya alabilirsiniz.
Çok sağol emir bende arabayı yıkayıp parlatıcaktım. Ulan yeni araba aldık pislik içinde kaldı. :D
Bu aralar yağmur aşırıya kaçmadan yağmalı mahsüllere zarar gelmesin
İstanbul dün iyidi
Bugün ise fekaletttt
Dolu bildirimi için kötü dedin bak :D
Neyse 20 gün garajdan çıkarmayım..
Emir 20 mayis İstanbul Tuzla icin bir ongorun varmi. Kirdugunu yapacagiz oyuzden bukadar detayli soruyorum. Rezil olmayalim :)