İstanbulun belirli bölgelerine yağmur yagıyormuş sanırım ama Ümraniye bölgesi sanırım mahrumiyet bölgesi damla düşmedi daha
Printable View
İstanbulun belirli bölgelerine yağmur yagıyormuş sanırım ama Ümraniye bölgesi sanırım mahrumiyet bölgesi damla düşmedi daha
Ataşehiri sel bastı bi 15-20 dakika sağlam yağdı. Şimdi durdu yazıyı yazarken :D
kazaasker feci.
Emir bu sene yaz gelir mi kardeşim. :)
26 haziran 1 temmuz didim tarafı tahmin alabilir miyim.
Dünkü yaz yağmuru değildi. :) Başka bişeydi. Kısa sürerdi yaz yağmuru. :)
bodrumda 1 haftada iki kez yağış gordum , dunki normaldi fakat geçen haftaki gok gurultulu sağnaktı bayağı :D
Ramazan ayı diye işte Allah'ın hikmeti serin geçiyor :) 1-2 güne normal değerlere çıkar :D
bayramda hava nasıl olur acaba su amele yanıklarından kurtulmak lazım :)
bu akşam bayram + gelecek günlere dair tahmin yazmayı düşünüyorun.Ayrıca tatil yöresi soracaklar yorum yapsın hepsini toplu cevaplayım
orduya yaz gelsin artık bütün yazlık ürünler patladı :D
Bu sene yaz gelmeyecek sanırım :(
@GSİ CLUB bayramda Balıkesir-Ayvalık piliiz :)
Bulutlu gün bile yok :D Bende arife günü gidiyorum salı dönüyorum 5 gün çalışıyorum 5 Temmuz Çarşamba tekrar gidiyorum.
Bodrum icin Temmuz Ayı Hava Durumu 2017 - Muğla Turkiye İcin AccuWeather Tahmini (TR)
Emir selamlar.
Perşembe akşamı yola çıkacağım; çarşamba sabahı da tekrar geri döneceğim. Keşan üzerinden Çanakkale, Ayvacık' daki yazlığıma ailemi ziyarete gidiyorum. Hiç yağmur yağışı ile karşılaşma ihtimalim var mıdır? Eğer var ise işlerim biraz yoğun. Hiç arabayı yıkatmayla uğraşmayayım :)
Cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık...
Bu meyvsimleri kontrol etmiyolarsa bende neyim :D HAARP olaylarini iyice bir arastirmak istiyorum. Ne hikmetse ramazan bitiyor yaz geliyor. Tam bir ilkokul terk ergen gibi konustum