Küçükköy de hala elektrik yok kar da yalandan yağar gibi yapıyor ama yemedim ben
Printable View
Küçükköy de hala elektrik yok kar da yalandan yağar gibi yapıyor ama yemedim ben
yeşilköyde de yok hala elektirik
Bizim burada da kar görünce üst kat komşunun çocuğu heyecan yaptı, aman sakın yapma etme dememize rağmen 5.kattan aşağıya karların üzerine atladı, bir 5 dk. falan öyle kaldı sonra silkelendi kalktı gitti. :D:D:D:D
http://i1117.photobucket.com/albums/...utback/dst.jpg
viaport civarı felç :D
kartal çok fenaa yağıyor :))
bu gece kuşadasından yola çıkıyorum kocaeliye bursada kocaelide kar yağdığını söylediler başımıza iş almayız umarım
Ümraniyede bu saate kadar çok güzel yagdı. Şuan biraz azaldı ancak hala devam ediyor
kocaeli kar durumu nasıl yol durumu nedir acaba? pendikten izmite gitmem gerekiyor acil?
maltepe şu an kar yağışı devam etmekte sayın techturkey gülsuyu'nda yani maltepe E-5'in üstunde yerler karlı
elektrik var , Mes 36 düz yol , 0'dan kalkış , ve her virajda yan yan :D
Yenicagdayim su an deli kar var dikkatli olmakta fayda var
Az önce dışarı çıktım yolda kalan kalana :D
acayip sarıyor onları izlemesi :D
Basaksehir'de kayak takimlarini cikardim :D Oglenden beri tatli tatli yagiyo ve elektrikler geleli bi 10 dk oldu
bhçeşehirde bi numara yok yağıyor sabahtan beri ama beyazlaşan yer yok. elektrik esenkent e geldi ama bahçeşehirde hala yok.