bi cok yerde okuyorum bende izmir mugla antalya kaş bölgesi kasırga vurma ihtimali cok yuksek diye
Printable View
Kardesım selamlar,ist park ıcın 29 u sabah hafıf yagmur,sonra kuru. 30 u tam gun yagıslı ıdı,son durum nedır pekı?
garip şeyler oluyor,ufak kasırgamız rotaya istanbul'uda soktu.. avrupa yakası,anadolu yakası risk altında değil.bakalım yarında bu görüntüler çıkarsa ciddi bir alarm metni yazarım.29-30 eylül kıyı egeden uzak durmaya bakınız.uçak feribot vb hepsi kilit olacaktır.Tarihte ilk olacak sanırım..Neden böyle oluyor derseniz,aşırı sıcak bir deniz olması.. ve denizler soğuyana dek bu tip olaylar artacaktır
https://forum.havaforum.com/thread/7...%A7/?pageNo=22
Şurdan takip ediyorum şu anda.. İş git gide ciddileşiyor gibi. İzmirde zaten 2 gündür enteresan bir rüzgar var ardı arkası kesilmeyen.. Bu rüzgarda bile ağaçlar devriliyor , tabelalar Tramvay yoluna düşüyor.. Umarım bahsedilen etkisini kaybeder yoksa hayat cidden olumsuz etkilenecek gibi..
Trump dolardan sonra kasırga gönderdi.
Şortumuzla mayomuzla sahillerde direnicez. Reisin arkasındayız.
Uyarılar - Meteoroloji Genel Mudurluğu
mgm geçte olsa uyarıyı verdi.. Saat 15:00 civarı son açıklamayı yapacağım.
izmir karaburunda arkadasım yasıyor kendisiyle konustum, biz alısıgız her sene burada kasırga fırtına oluyor cevabını aldım :S
Bodrumda sağlam yağıyor pazar için fırtına deniyor ?@gsiclub
Sabah Kent fm dinlerken Metehan Mert ÇAKIR'da dedi Meteroloji uyarıyor ama ne yapacağımız konusunda bilgilendiren yok diye. Yağmur sel alıştık, tayfunda ne yapmamız gerekiyor bilen var mı?
Durum nasıl izmir için ? bu arada izmirdeki arkadaşlar arabalarını nasıl koruyacak ?