Actyon Sports 4x4 araç var. Bilecikte 20-30 cm kar var. Fakat araçta 4x4'e aldığım zaman 5 10 saniyede bir aralıklarla vuruntu yapıyor ve sanki 4x4'ten çıkıyor, 2 çekere düşüyor. Fakat 4H ışığı yanmaya devam ediyor.
Sorun ne olabilir?
Actyon Sports 4x4 araç var. Bilecikte 20-30 cm kar var. Fakat araçta 4x4'e aldığım zaman 5 10 saniyede bir aralıklarla vuruntu yapıyor ve sanki 4x4'ten çıkıyor, 2 çekere düşüyor. Fakat 4H ışığı yanmaya devam ediyor.
Sorun ne olabilir?
Remapped by ?
orta diferansiyel kilidi vardır , direksiyonu çevirdiğinizde kütür kütür sesler çıkar.Normaldir.ama 2 çekere düşmesi normal değil. Low modu varsa low da deneyin . Yada sürekli 4 çeker modda. Genelde high yada low ağır araziler için yapılmış moddur.Diferansiyeli kitlediği için günlük hayatta kullanmaya uygun değildir.
Cekmekoy-Cavusbasi bolgesi cok cok iyiydi hem RWD hem FWD drift yaptik
4 gibi geldim Kavacik'ta iyi tuzlanmayan caddelerde tur attim cektim biseyler
Yarina daha cok yagarsa daha guzel olacak insallah. Tabi sitede park etmeye calisirken saplandigim yerden cikabilirsem
Snow Drift Mercedes CLK200K - YouTube
Bir dahakine daha genis acidan cekecegim, boyleyken videonun hic tadi yok
https://www.facebook.com/photo.php?v=464870770416
berkan hatirlar
tabi video bu son halinden onceydi, daha comezken. sorunlu evlat gibiydi hep servise gotururdum ama severidm lan.
![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Öğrencilere tatil olan üniversite de akademik kadroya ne diye tatil yapılmaz... Kös kös oturuyoruz. Bahçelievlerde.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
İstanbulda sayım günü haricinde böyle boş bir yolda daha işe geldiğimi hatırlamıyorum
Bu ne ya kimsecikler yoktu yollarda
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Ah ne güzel ya trafikte neredeyse kimse yok, keşke hergün trafik böyle olsa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)