User Tag List

Sayfa 339/999 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
18969 sonuçtan 6.423 ile 6.441 arası

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ümitle uyanıp hemen balkona koştum ama maltepede hala tık yok

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sabah uyandığımda Merter'de arabayı zor buldum o derece yağmış gece

Ufak bir ön arka cam temizlik operasyonu ile sitenin otoparkında yokuş olmasına rağmen takır tukur çıktım Kar lastiği candır

E5 falan sıkıntısızdı çok rahat geldim Merter - Beşiktaş sabah 6'da

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah evden çıkarken hiç kar yoktu(çamlıca) iş yerine geldim yarım saat önce yine yoktu fakat 5-6 dakikadır Kayışdağı'nda iyi başladı yerler doluyor ufaktan

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bahçeşehir beylikdüzü komple beyaz ama yolların büyük kısmı e-5 /bağlantı yolu vs sıkıntısız
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi kayışdağına geldim , sokaklar falan tutmuş, yeditepe otoparkı aranan kan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah uyandığımda Merter'de arabayı zor buldum o derece yağmış gece

Ufak bir ön arka cam temizlik operasyonu ile sitenin otoparkında yokuş olmasına rağmen takır tukur çıktım Kar lastiği candır

E5 falan sıkıntısızdı çok rahat geldim Merter - Beşiktaş sabah 6'da
    dün kar lastiklerini takmaya giderken iki kere çakıodum olm. Milimle kurtardım. İkisi arasında 1 dakika ara yoktur. Bir mashatten a tam sapıcam sağdan minibüs fırladı önüme ve beni görünce tavşan gibi dondu kaldı. elfreni gaz maz milimle kurtardım. Sol arka çamurluğu takıodum.Oradan aşağı inişte 1. vites rolantide inerken bu sefer araba sollamaya çıktı kaldı tam karşımda.Mashatten kapısının önünde. herife kaya kaya gidiyorum kaldırımla arasında bir araba anca ya girer ya girmez. Gene el freni gaz kontra *** püsür o aradan silme geçtim. Dedim lastiğe gerek yok ben iskandinav olmuşum zaten amk ama bokun ucu dona dokunda geri kaçtı. Oradan yardıra yardıra 20 dakikada sanayiye girdim. Hararet yükseldi normal olarak. Soğutup lastikçiye gidiim dedim. ipekyolunun oraya tırmanamadım ya la. Bunlar sabah 7 de oluo tabe. Sanayide benden başka araba yok. Yürüyerek e gittim. 1 saat takıldım hava biraz yumuşadı arabalar geçer oldu yolar yumuşadı. Son bi gayretle Doğan Mermer e girdim. El ayak boşaldı valla. Dedim bi daa kar lastiksiz trafiğe çıkanın .... 10 yıl yaşlandım lan
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün kar lastiklerini takmaya giderken iki kere çakıodum olm. Milimle kurtardım. İkisi arasında 1 dakika ara yoktur. Bir mashatten a tam sapıcam sağdan minibüs fırladı önüme ve beni görünce tavşan gibi dondu kaldı. elfreni gaz maz milimle kurtardım. Sol arka çamurluğu takıodum.Oradan aşağı inişte 1. vites rolantide inerken bu sefer araba sollamaya çıktı kaldı tam karşımda.Mashatten kapısının önünde. herife kaya kaya gidiyorum kaldırımla arasında bir araba anca ya girer ya girmez. Gene el freni gaz kontra *** püsür o aradan silme geçtim. Dedim lastiğe gerek yok ben iskandinav olmuşum zaten amk ama bokun ucu dona dokunda geri kaçtı. Oradan yardıra yardıra 20 dakikada sanayiye girdim. Hararet yükseldi normal olarak. Soğutup lastikçiye gidiim dedim. ipekyolunun oraya tırmanamadım ya la. Bunlar sabah 7 de oluo tabe. Sanayide benden başka araba yok. Yürüyerek e gittim. 1 saat takıldım hava biraz yumuşadı arabalar geçer oldu yolar yumuşadı. Son bi gayretle Doğan Mermer e girdim. El ayak boşaldı valla. Dedim bi daa kar lastiksiz trafiğe çıkanın .... 10 yıl yaşlandım lan
    Moruk sen takmamışmıydın Kasım'da lastikleri yada onlar eskiydi yeni takımamı geçtin anlamadım.

Fren konusunda lastik farkını ortaya koyuyor hacı oradan buradan tırmanmaktan ziyade. Zank diye duruyorum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe-Başıbüyükten Ataşehire geldim ana halterler açıktı. Şuan baya bastırdı burası akşama umarım bu kadar olmaz olursa muhtemelen dağın başında olan evime gidemem.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    floryadada guzel tutmus,yıgenımın uyanmasını beklıorum..kardan adam yapıp kafasına torpıl koyacaz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Moruk sen takmamışmıydın Kasım'da lastikleri yada onlar eskiydi yeni takımamı geçtin anlamadım.

Fren konusunda lastik farkını ortaya koyuyor hacı oradan buradan tırmanmaktan ziyade. Zank diye duruyorum
    ne güzel nimetmiş valla bende sabah paldır küldür cıktım garajın cıkısından ki ckaya kaya cıkardım hep. kazık ani fren denemesi yaptım boş yolda valla banamısın demiyor ani de bile
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS havaci GSI gece 2-3 e kurdum tirt... uykusuzlugumu sana fatura ediyorum Tc kimlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ataşehir tem bağlantı yoluda bu şekilde(Sağ taraf)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş adamın altında 4*4 araç var adam aracı 4*2 de kullanıyor ufacık rampayı çıkamayıp millletin anasını ağlatıyor.(bu arada araç sorento)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel nimetmiş valla bende sabah paldır küldür cıktım garajın cıkısından ki ckaya kaya cıkardım hep. kazık ani fren denemesi yaptım boş yolda valla banamısın demiyor ani de bile
    Sitedeki tüm arabalar mahsur imren dowloaded oldular duruyorum geri geliyorum tekrar çıkıyorum ibneliğine

Alıntı dursun81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş adamın altında 4*4 araç var adam aracı 4*2 de kullanıyor ufacık rampayı çıkamayıp millletin anasını ağlatıyor.(bu arada araç sorento)
    Müteahhit'dir kesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fırsat bulupta takamamıştım. Salı gittim çok yoğundu takmadılar normalde ptesiye verioruz ama gel yarın takalım dedi doğan amca. Bitik conti 3 lerle gene iyi vardım oraya kadar. Mart sonu nisan başı 0 lastiklere geçiorum.
    IN BOOST WE TRUST

h22ek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mecidiyekoyde lapa lapa yagiyordu 5 dakka once.. e5 avrupa-anadolu gecisi acik.. anadolu - avrupa her zamanki gibi uskudar sapagindan kilit.. ek serit vermisler ama kimse kullanmayinca bembeyaz olmus kukalari topluyolardi.. ve bugun iki yakada da dunden fazla kar var.. 4 levent ara yollar hardcore bundan sonrada yagmayacak heralde bir sure dimi ?
    ## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uskudarda 5 dk oncesine kadar cok iyi yagiyodu yerler bile hafiften tutmaya baslamisti durdu simdi. bi kere saglam yagmadi ya ayar oldum

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seyrantepe bildiğin ağrı dağı sanki mına kaldırım kenarı yada araba üstü falan değil bildiğin yolun ortasında bile 2 karış kar var

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH'im sen oyle bir kar nasip etki gecen senenin karini aratmasin... (benim USA de oldugum icin goremedigim)
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)