GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul için güncel notum : Aslında şu ana kadar merakla beklediğim o -16lık çekirdek bu akşam giriş yapıyor avrupanın ucundan anadolu ya geçiyor.Evet bu sefer ben ab nin rotasının değişeceğini sanıp hızlı davrandım.Böylece olması gereken sistem 6-7 saat ertelenmiş gibi oldu.Avrupa yakasında ; Beylikdüzüne inatla kar yağacak diyorum,beşiktaş 1-2 cm örtü olabilir.Anadolu yakasında her karış kar alacaktır.Ancak güney kesime kıyı olan yerler tam yağışı yakalayamayabilir.Zonguldak'a uyarı veriyorum 80cm zorlayan örtü olabilir.Rüzgar şiddeti ve yağış şiddeti git gide artacak.İnşallah tahmin ettiğim o çekirdek o yağışı bırakırda şu istanbulun sancısı diner.Sıcaklık düştüğü an her şey güzel olacak.yarın sıkı giyinin nemle birlikte soğuk acı vuracak.Perşembe ise -20lik çekirdek kıyıları öpecek(kuzey).. yarın gece 3 gibi -20 sınırı avrupa yakasının kuzeyinden başlayıp iç bölgere yayılacak.. iç bölgeler -25leri zorlayacak.Mümkün olduğu sürece gece dışarı çıkmayın.ve 9 ocak akşam saatlerinden sonra efsane şehri terkedecek