|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
babama idarelik bi si aldım cok temiz yatmış bi araç.tek nokta lpg var üstünde dedik sıralı olsun baktık benzinde calışmıyo araç depo enjectör benzin filtresi vs vb hersey deişti temizlendi.araç çalışıyor ama tekliyo gaza yüklenince patlatma yapıyo yüksek devirlerde kesiklik yapıyor.niye patlatır bunun sebebi nedir sizce teşekkürler..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
gaz kelebeğini söküp temizledinizmi genelde tek nokta lpg lerin kelebekleri aşırı derece kurum bağlamış oluyor
ayrıca aracın bujileri buji kabloları gerekirse bobinleri değiştirin sorununuz büyük ölçüde düzelecektir lpg en ufak ateşleme hatasını affetmez |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
vallaha hepsi sökülüp temizlendi.zaten sorun lpg de diil lpgde gayet güzel çalışıyor araç sadece benzinde problem var
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben lpg de yapıyor sanmıştım yanlış anlamışım
bujiler değişti demişsin peki doğru bijilermi takıldı araca çünkü patlama yapması için ateşlemede problem olması lazım |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Enjektörleri temizlettin mi abi yoksa yeni enjektör mü aldın... Orasını anlamadım...
Ateşleme hatası olsa LPG'de iken de yapması lazım bence. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
vallaha direk külbürütör kapağının üstündeki no dan bakıp aldım.artı buji yannış olsa aynı sorun tüptede olmazmı?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: civic si
|
mixer varsa yeterli hava geçişini sağlayamadıgından bu patlamayı yapablir.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
valla benim bildiğim bir araç eğer patlatma yapıyorsa 2 ihtimal vardır
1-hava yakıt karışımı yanlışlığından 2-ateşleme sistemindeki bir arızadan patlatma yapar |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Abi belki alakası yok ama sen akü kutup başını söküp şu meşhur beyine reset atma işlemini bi uygulasana... Bir şey kaybetmezsin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
değiştiğiniz pompadada hata olabilir basıncı kontrol ettinizmi ateşeme olsa tüpde daha çok belli olur
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
doğruda bizde öyle düşünerek bununla ilgili herseyi deiştik temizledik..sensör falan diycem arızada yakmıyor tüptede mis gibi çalışıyor.avansa bakalım dedi usta tabancayla pzrtesi tekrar götürücem bakıcaz.ayrıce distribitörde söküldü temizlendi bakıldı sıkıntı yok.gazda sağlıklı çalışıp benzinde çalışmaması entersan
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bende benzer sorun yaşadım araç civic değildi ama
pompayı 3 kere değiştim sıfır diye takılan 2 pompa bozukdu o yüzden benzer bişey olabilir dedim. basınç iyi ise regulatör enjektör felan tekrar kontrol edilebilir hatta aldığınz benzinde bile sıkıntı olabilir ![]() edit: bu arada depoda nekadar benzin var
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat Son Düzenleyen tyMu; 14-01-2012 16:48. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
depoyu temizlettikten sonra fulledim ve içine 444 ün temizliyicisini boşalltım sağlama almak için.standart araca b&m regülatör taksak denesek sıkıntı olurmu?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
aynı basınca ayarlarsan bir sıkıntı olacanı sanmıyorum si muhtemelen 3 bardır emin değilim ama
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|