araç çok boş..ve 3 silindirli biliyorum..tabi dedikleri gibi beklentileriniz önemli..
Printable View
araç çok boş..ve 3 silindirli biliyorum..tabi dedikleri gibi beklentileriniz önemli..
Fabia var mesela oda aynı donanımlara sahip ve altyapıya diye biliyorum o bile 28900 mu ne gazetede ilanı vardı. İbizada hemen hemen yakın ama galıba daha donanımlı. Fabia da poloya göre ekstra bır donanım varmıdır bılmem ama ıkıncı elde en cok deger kaybedende o olur herhalde...
Şu durumda polo bence mantıklı duruyor.
buyuk ıhtımal polo alıyoruz ama tek sıkıntı araba çanakkalede kullanılacak ve kalede servisi yok arabanın servıse gıtmek gerektıgınde balıkesıre gıtmek zor olucak tek eksı durumu o. zaten peder bey otobuscu yılda poloyla 5bın yapmaz bınmeye fırsatı olmuyo cok uzmez arabayı şöför adam :D
corsa düşünün bence :)
Araba işin açıkcası annemin hoşuna gitti , mağlum istanbuldayız annem ve kız kardeşimde sürecek , boyutu bizim içim ne küçük ne büyük , inşallah hayırlısı olur , bir arkadaş abs sorunundan bahsetmiş , umarım böyle bir şey başımıza gelmez.Daha doğrusu kimsenin başına gelmez . Arabayada allah izin verirse tahminen 2 , 3 yıl civarında bineceğiz .
bence birde seat a bak
3 silindirli olmasa iyiydi.
1.2 TSI yok mu poloda??
çok pahalı be bu vw'ler çok.
1.2TSI ı nasıl koymazlar Poloya...
Slakca bır ıs olmus...
ya 1.2 poloda çekiş açısından bi sıkıntı yaşamazsın fakat çokta beklentin olmamalı araştırdıgın arabalar içiinde ibizada iyidir ama en iyisi VW kafanı kurcalama ;)
1.2 TSI poloda yok ama Seat Ibızada var her şekilde kasa her zaman kazanır.Vag gurubu poloda bulamadıklarını ibiza da bulur diyip pek ilgilenmemişler bence.Acıkcası 1.2TSI polo'da da olması gerekir ama seat ibiza satışlarını baltalar diye bence koymamışlar.
Belki bir süre sonra poloyada koyarlar 1.2 tsi ı
Polo hatta Golf te bile var 1.2 TSI motor lakin ithalatı yok.
vw.de vardı yani :D