|
|
#1 | |||
![]() |
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 69482398
araç hakkında detayli bilgi alabilirmiyimm ... boya sorun deil mekanık ve kaza durumu hakkında .. __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
Son Düzenleyen bLackModeL; 15-01-2012 13:20. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Subaru
|
2. Aracin motoru turbo zone aydin usta tarafindan yeni toplandi gittigim zaman goruyodum.Aydin ustayla gorusun isterseniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tşklerr ..
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
beyaz hakkında bilgi edindik .. maviye bakalımm ..
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
STI roof scoop,STI hood scoop var diye aracı STI ilan etmiş hay Alllah'ım...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
Araç 98 model deil gibi. 99-00 kadran, direksiyon, 99 öncesi vites topuzu.
Kafa karıstırıcı. O km yi de bi kere yemezler. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Subaru İmpreza GC8
|
Evet km'si konusunda bende net birşey diyemiyorum. Arayanlarada açık açık söylüyorum zaten bende inanmıyorum diye Geçmişten Geleceğe SUBARU GC8- 06 KG 275 Bakımları atölye özge'de yapılmaktadır.Şuanda günlük olarak kullanıyorum.Şirketimiz taşındığı için yeni yerde otopark sorunu var, o yüzden fazla aktif kullanamayacağım. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |||
![]() |
beyazdan mavının amacı neydı aCAba beyaz kalsa daha ıyı olmazmıydı ..
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Subaru İmpreza GC8
|
İlk arabam konuda da bahsettiğim gibi 1.6 imprezaydı.Onuda mavi almak için niyetlendim olmadı. Bu ikinci arabam bunu almadan öncede mavi olsun diye niyetlendim yine olmadı
Bende maviye boyattım komple.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
kardesim fiyatını yazdım sana güzel bi fiyata veririm yani düsünürsen eğer gsm numaradan bana uLasabilirsin. __________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |