Spoiler verme..
Izle canem :)
Printable View
Spoiler verme..
Izle canem :)
Sabah Ankaradayım kısmetse Antareste izlerim ya da Ankamallde.
Cinecity Kipa Salon 11 - 00:00 seansına yer ayırttık bakalım.
İzledim bugün öğleyin, filmi anlatmıcam ama kısaca her Techturkey üyesinin gitmesi gereken bir film olarak niteleyebilirim. Ben hala etkisindeyim. :)
Edit: Filmin sonu efsane! Otomobil anlamında diğer FF'lere göre sönük kalmış ama aksiyonu tartışmasız olarak çok iyi.
Bende bugün öğlen izledim. Film'in etkisindeyim hatta şokundayım hiç beklenmedik şeyler oluyor. Her şey bitti derken yeni den başlıyor. Hayatımda izlediğim en "etkili" film oldu...
Herkes izlemeli.
Yine gittik,yine beğendik.
ben fılımı yabancı bı sıteden uc gun once ızlemıstım bugunde sınemada ızlemek nasıp oldu bır ıkı onemlı sahneyı kacırmısım ınternetteyken. bugun ızledım kesınlıkle gıdılmesı gereken bır fılım bundan sonra kesın serı devam edecek onu soyleyebılırım ve devamıda tokya drıftle baglantılı olacak herkeze ıyı seyırler :)
aynen film dahada güzel olacağa benziyor film bitti diye kalktık ama o son sahne yok artık dedirtti :)
ben de beğendim, 7 yi 2 yıl beklemeye değer bence :)
final bombaydı , kimse bitti diye kalkmasın üzülür :D
kesinlikle on numara bi film :) ben aksam fragmana bakarken gitmem lazım diyip çıktım. yoksa yarın kız arkadasımla izlicektim zaten :) film in 7.si gelirse eğer , çok bomba olacak bundan emin olun. ama han ' ın kız arkadaşı ölmemeliydi.. :/
Beklediğimize değmiş, harika olmuş serinin 1.filminden sonraki en güzeli bu olmuş bence.
letty i özlemişiz ;) bencede başarılıydı ama uçma kaçma sahneleri yine çok fazla abartılı olmuş. şimdi bekleki 7 gelsin
Vin diesel her tür filmde oynar adam başlı başına karizma.. :)
film bence gayet iyi idi o kadar abarti dediler benim yanımdakiler fakat artık günümüzde bence böle şeyler seviliyor.
Sizlere tavsiyem 1. bölümü çok dikkatli dinlemeniz izlemeniz oradaki konuşmalar 2.bölümde neler olup bittiğini anlamanıza sağlıcak.
Ayrica filmin sonunu çok iyi bağladilar ilkkez film bitince hemen kalkmayin :D
bekle şimdi 7 i mkü :D
Aksiyonun bol olduğu bir film olmuş,devamının gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Buarada Marmara forumda 22 seansında seyrettim,filmi paso kesip durdular.10 da başlaması gereken film 22 35 de başladı.tüm salon isyan etti.
Not:salon 4 de oldu bu olay.