|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kasinti tuttu sirket arabalarini yeniliyelim dedim. Ozellikle D segmenti benim yasima ve isime en uygun. Surekli kalantor musteri ile gorusuyorum. Malesef aracta giyimde bizim etiketimiz. 75-80 bine kadar sifir veya 2. El yenimodel arac bakiyorum. D segmentide desem C segmenti dopdolu birsey, ornegin jetta ama civic degil. Yada suv da olabilir. Onem verdigim yeni kasa olmasi ayni zamanda. Mesela e90 severim ama o bile eski kasa artik. Sizlerden onerilerinizi bekliyorum. Evladiyelik olmayacak en guzel yonetici arabasi nedir?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Füme bir Passat
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
Latitude tavsiye edebilirim
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Renonun ust segmenti asla tutmamistir. Bugun tum lagunalar megane lardan ucuz
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: VW Bora Pacific
|
Audi A4
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Beyler model verin, opsyon bilgisi verin. Bu ne ya
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 94 ex, vfr800 vtec
|
BMW 5 Serisi 5.20d 2006 Model 77.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 71200912
tarkan abi segment falan değerlendirmeden böyle birşey buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71193623/detay sanırım d bu
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
insignia,citröen c5 veya jetta
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Passat ticari sektörde geçerli bir araçtır.
Makam arabası dendiğinde ticaretle uğraşan kesimin aklına ya Passat yada daha zengin iseniz Mercedes gelir. 1.6 TDI DSG passatlar geldi. Siyah veya Füme bir Passat hem yakışıklı hemde dizel otomatik vergiden ucuz yakıttan ucuz konforlu bir tercih olacaktır. Ha sıfır arabaya o kadar para vermem 88.000tl derseniz ikinci el Mercedes bakın derim. Ama masraf vergi ve benzin olarak daha maliyetli olacaktır. Not: Passatı elden çıkartması dakikalık nerdeyse. İkinci elde zararı minimum olan sınıfında tek araç belkide. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
Bunda Laguna'ların liftback tasarım olmasının etkisi çok büyük.Bu sınıf araç tercih edenler sedan alıyorlar genellikle.İlk yazarken satılırkenki durumu düşünmedim açıkcası 2.eli latitude'ların nasıldır bilemiyorum lakin , binmediyseniz bir bakın derim.Gerçekten güzel bir araç.
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
passat comfortline veya Renault latitude
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
ben olsam c serisi bakardım ikinci el.. hem yeni kasa hala hem de 65lerden başlıyo fiyatları..
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Passat Diyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
passat konusunda katılıyorum. bizde bütüm müdürlerin altında var. artık passat benim için bir doblo, connect, fiorino gibi bir araç oldu. nedense mondeo ve passat şirket aracı diye yerleşti aklıma.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: cereiks... :D :D
|
kesinlikle dizel otomatik bir jetta işini görecektir die düşünüyorum
__________________________________ crx engine... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
2010 model C180K olabilir AMG veya 2006-2007 E serisi
bunun dışında sıfır km veya 2011 model volvo S60 olabilir bence son kasası çok iyi aynı şekilde 2007-2008 S80 de olabilir __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: fk2 civic
|
Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 hp dizel,auto6r seçeneğide var
hem fiyatı hem yakıtı çok uygun,tam bir yönetici aracı... kaç tane araç almayı düşünüyorsunuz ? |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Passat cok ii evet, ama dizel- oto ve sunroof derken baya pahali. Bazen ayni paket jetta daha mantikli gelio. Mercedes oldum olasi sevmem, anca 180 uyacak. Latitude uygun ama evladiyelik sanki. C5 artik son 2 yili gibi birsey. Yani arac secmek zor
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
|
|
|