|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kadett
|
Bu akşam bilgisayarımı başlat menüsü/bilgisayarı kapat vs. yapacağıma direk power tuşuna basılı tutarak kapattım ve artık bilgisayar açılmıyor.İşletim sistemim windows 7 (home premium) bilgisayarı açıyorum güvenli mod - windowsu normal olarak çalıştır vs. yazan seçenekli kısıma geliyor.
Normal olarak çalıştır ı seçtiğimde windows başlatılıyor yazan yer geliyor sonra ekran kararıyor hemen hemen 1 dk kadar bekleyip reset atıyor.Ancak güvenli mod da sorun yok güvenli modda açılıyor.Sizce problem nedir nasıl üstesinden gelebilirim ? __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" Son Düzenleyen 0M42; 15-01-2012 21:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
güvenli modda açıp, sistem geri yükleme yapmayı denediniz mi ?
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Subaru İmpreza GC8
|
Güvenli modda aç.
1.Windows+R tuşuna bas,çıkan ekrana cmd yaz entera bas, çıkan ekrana chkdsk /r yaz. Sistem dosyalarında sorun oluşmuştur büyük ihtimal. Şansın varsa dediğimi yaptığın zaman düzelir. 2.Düzelmezse sistem geri yükleme yaparsın güvenli modda. 3.En kötüsü format atarsın tekrar |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Geri yükleme vs. yapmadım o zaman önce Windows+R tuşuna bas,çıkan ekrana cmd yaz entera bas, çıkan ekrana chkdsk /r bunu yapayım olmazsa birde geri yüklemeyi denerim oda olmazsa atacaz format artık napalım
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
geri yükleme belgelerinizi kayıba uğratmaz sadece geri yüklediğiniz noktadan sonra bilgisayar kurulmuş programları kaldırmış olur. word excel vs. PC de bulunan hiçbir kişisel dosyanıza ellemez sistem geri yükleme... __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bilgisayarınız explorer.exe hatası veriyor.. pcsinizi hep tuştan kapatıyorsanız hataya maruz kalmış olabilir.. güvenli modda açıp sistem geri yükleme veya disk birleştirici yaparsanız bu sorununuz ortadan kalkmış olur iyi akşamlar..
__________________________________ _____________________________ Bir namazlık saltanatın olacak Taht misali o musalla taşında.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.Hepsini denedim ancak hiç biri işe yaramıyor şu an yeniden yüklüyorum windowsu.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
ben hep öyle kapatıyom
|
|