arıyoruz işim var, haber gönderiyoruz işim var, İŞİN VARSA VERGİ LEVHAN NERDE A İBİNEE ( SABRİ ABİ-AYDEMİR AKBAŞ)
aracın önden kazası olduğunu düşünüyorum zira kaput crx kaputu değil
zevk için değiştirdiyse de zevkine şaşırdım o kaputtaki bombenin işlevi vardır,egzantrik kasnaklarının koruyucusu kaputa değiyor o bombe olmadımı,bi arkadaşın crx bu şekildi aynen,kaputun içindeki elyaf paramparçaydı.
daha önce siteden bir arkadaş niyetlenmişti tanıdık bir kaç kişiye sorduğumda kötü araç diyen olmadı. fakat araç uzun süredir satılık, baktırmak lazım.
elpadre görünce yazacaktır.apartmanın altında resmi olan diğer crx elpadrenin aracı kendi evinin altında çekilmiş çünkü.
aracı kullanan kısı normalde cok tıtız bırısı, zevkıne kullandıgı bı arac ama degısen durumu hakkında bılgım yok.ama aracı yakından gorursenız diri duru gercekten.
sahibi sanırım siteye takılmıyo ama ramo-si ile baglantınız warsa o arac hakknda bılgı sahıbıdır.
onun dukkanda takılıyo aslan abı.
yada arayıp teldende bılgı alabılırsınız.
araç sahibiyle görüştümde sıkıntı büyük kaza olmadığını söyledi sadece döşemede ufak tekefek sökük varmış. mersinde olduğum için bilenlerden bilgi alalım dedim olumsuz bişey yoksa almaya giderim artık aracı. tşkkürler.
arıyoruz işim var, haber gönderiyoruz işim var, İŞİN VARSA VERGİ LEVHAN NERDE A İBİNEE ( SABRİ ABİ-AYDEMİR AKBAŞ)
kardeşim bekle ben sana 1-2 saat içinde gerekli açıklamaları öğrenip yazacam.
valla burdan güzel bi araca benziyor , ufak bir pazarlıkla alınırı var
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Arayın arac sahibini arkadaslar bu kadar mıncıklamaya gerek yok değişensiz boyasız arac arıyorsanız rex yanlış seçim 20 yasında araclar bazı şeylere gözlerinizi kapayarak bakmanız gerekli![]()
hiç bir arabadan alamayacağın keyif, gene hiçbir araçta bulamayacağın delirircesine hızlanış ve sonunda hiçbir arabayla kıyaslanmayacak duramamayış. Mükemmel 3 in 1![]()
bold yere katılıyorum okanın dedigi gibi durmakla durmamak arasında kaldıgınız zaman frene basmayın duramıyacaksınız vites kücültün ve gaza basın uashd cok dogur bir söz![]()
arac benım kuzenımın aracı aracın kazası var ama durdu yerde gerı gerı gelen arac carptı sıfır motor radarda yapıldı zaten radardan alındı arac gonul rahatlıyla bınebılırısn
benım bıldıgım yapılanları yazıyım
on takım yenılendı
bızım aldımızda radar motor yapmıstı herseyı deyıstı
yanı boya yapılmıstı
kuzenım gazlıyan bırı deyıl bendekı aracı gordukten sonra kendıne aldı aracı 1 ay bekledı boyadan cıkmasını sonuc olarak 91 model araba klıması calısıyordu hatta kendı sokturdu bakım falan yapaldı
derı koltuk var aracta tabur olan kenarında ufak bır yıırtık olusmustu haa sunuda yazıyım tatıle gıdıp gelmıstı ıyı bır uzun yol yapmıstı
bır ara bende kaldı benım aracım servısteyken 300 km yada bıraz fazlasını yaptım hıc bır sıkıntı yasamadım ben bunları yazıyourm gordumu yazıyourm sagdan soldan deyıl hatta ıkı kere kendı yolda kaldı ondada benzını bıttı bu yuzden kaldı cunkı bana oruyor bırsey yapmadan once bende yonlendırıyorum onubu arada arac 2. arac oldugu ıcın hafta sonları keyfe keder bınıyor ben ararsam gelıyor yanı
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Temiz CRX bulmak zaten zor önceleri amcalardan dedelerden kalanlar vardı sanırım birtane yeşilyurtta kaldı. 70 yaşında bir amca kullanıyor iyi para teklif etmeme rağmen satmadı. Onun dışında vuruğu kazası olmayan yok denecek kadar az Yiğite katılıyorum ne kadar az hasar almış onu tespit etmek lazım.
benim komşumda yeşil renk var turkuaz gibi full orjnal 10 yıldır onda bu renk tutuluyomu crx te ona göre çökcem![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)