|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: mustang
|
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce g27 direksiyon seti aldım hangi araba yarışı ile bu daha güzel oynanır içinde düzgün ayar yapılabilecek bi oyun varmı granturismo da arabayı kontrol edemiyorum bikere yanladımmı direksiyon sağa sola toparlamaya çalışıyor geri bildirim şiddetinide kısıyorum sonuna kadar kısınca daha iyi oluyo ama genede istediğim gibi olmuyo gt5 menüsünde daha fazla ayar da yok bunun başka bi karın ağrısımı var acaba fitil etti beni gece gündüz kurcalıyorum en sonunda kıracam aleti bilen biri yardım ederse sevinirim
__________________________________ psn: corcor30 ekleyin arkadaşlar |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Şimdilik RC
|
kesinlikle Live For Speed'i denemelisiniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
adam gt 5 sen diyorsun lfs
belliki adam bunu ps3 te kullanıyor senin sölediğin oyun bilgisayar oyunu |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
valla drift yapmak g25 veya g27 de biraz alışkanlık istiyor
tepkimeyi en sona çekip tam sağ tam sol yapmaya alışman lazım tur ayarı bulunmadığından bayağı yorucu oluyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
valla ben drifti geçtim normal yarışda zor oluyor başka oyunlarda deneyecemde nfs nin son çıkanı düşündüm ama youtube den baktım içten görünüm yok sanırım öyleyse bana gelmez
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
ben manuel oynuyorum menuden similasyon moduna aldınmı ? __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
smilasyon moduna aldım bide etkin dümenleme konrolünü kapatıyormusun sen ben kapatınca direksiyon biraz daha rahatlıyo ama buseferde arabanın kontrolü çabuk kayboluyo
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
sadece abs 1 kademede açık onun dışında nerde ne ayar varsa kapatıyorum en iyi kontrol o şekilde tabi kişiden kişiye değişiyor bu ayarlar __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bendede abs1 geri kalan herşeyi kapatıyorum ama arkadan çekiş yüksek hpli arabalarda patinaj önleyiciyi açıyorum yoksa paso patinaja kalıyo
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Şimdilik RC
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Şu gt5 te vitesleri hızlı çakında bir geçse süper olucak..
Benim playseatte direksiyon tepkimeleri guzel acaba bütün herseyi kapattığınızdan dolayımı kullanım zorlaşıyor? |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|