|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: megane ıı rs
|
arkadaşlar megane ıı rs ime spor yay alıcam ama birşeyi merak ettim acaba normal meganeler ile yay sistemi aynımıdır.rs için arama yaptığımıda sınırlı sayıda ürün bulmaktayım.teşekkürler...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Merhaba rs ile hatchback amortisörleri ve yayları farklı. Bende H&R var satıyorum. 1 ay önce aldım ama coilover alacağım için satıyorum. İlgilenirsen ara 0532 662 04 87 Alper
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
megane rs in motor ağırlığı ve ağırlık dağılımı normal megane lardan farklıdır, normallere olan yaylar yerine oturur fakat başı kıçı orantısız düşer.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: megane ıı rs
|
alper abi kaç cm sendeki yay 2.el olması sorun değil benim için
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
yay çapı aynıysa yani yerine oturuyorsa, 1.6 yayı ön tarafı daha çok düşürecektir ki çok anormal bir fark olmaz, normalde 1.6 motor daha hafif olduğundan yayın taşıyacağı yük az, 3 cm öngörülen alçalma, rs in motor ağırlığının fazla olması ile tahminen 3,5 - 4 cm olur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bendekiler 2.5 cm ama araba çok fazla düştü. Yol tutuş çok iyi sorun yok ama konfor diye bişey kalmadı. Bi de eskiden jeep gibi kullanıodum şimdi her yere çapraz giriyorum.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
satma kalsın H&R,
coiller sıkıntı sürekli ayar lazım. Goktug zamanında KW nun en ileri model variant 879789789798789798789 numaralısını aldı hiç verim alamadılar. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
arkadaşlar size bir sorum olucak megan rs kullanıyorsunuz ep3 typer ve megan ıı rs alıcam normel standartlarında rollde ustun basan kım ? typer mı rs ?
__________________________________ 34RJH99 34MUU56 34PCB83 34SIS35 34UJ7198 34UT8137 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ben normal yüksekliğinde sertleştirmek için alıcam coil overları. Alçak araba sevmiyorum yaw. 2.5 aldım düşmez diye bu da düştü.
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
stock vs stockta megane hızlıdır. Ama dediğim gibi stock olduğunda. Tayyarın kaputtan içeri filtreyi monte etmeden atsan işe yarıyor. Megane da uğraşıosun. filtrenin ağzına boru getiricem diye.
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yakıt nasıl ıyımı sen bınıyorsun uzun zamandır sanırım.
__________________________________ 34RJH99 34MUU56 34PCB83 34SIS35 34UJ7198 34UT8137 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben işim içinde kullanıyorum. Nisandan beri 30bin km yaptım. Uzun yolda 7.7 8 gidiyorum 100 ile gidersem. Stockken 9.5 civarındaydı.
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
type r - zayıf donanım, modifiye parçası bol, devir çeviren zevkli makina.
megane rs - donanım gayet iyi, modifiyesi orta seviye, turbo. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |