olurmu yaw. biz adamın damadı çocuğu değiliz bizden %20 vergi alır gümrükte. üstüne bide yandaşlarını salar üstümüze yaptığın hırsızlık der. vergisini ödediğin halde niye trden almadın diye gayri resmi hesap sordurur :D
Printable View
hocam çok yanlış anladın diğer mesajlarımın bir kısmına bakarsan yandaş olmadığımı görürsün. ben zaten yaptığının yasal olduğunu da söyledim ama senin dediklerine göre etik olmadığını söyledim.
yüzde 18 ödemiş olabilirsin..
şöyle düşün e93 m3 cabrionun 68.000$ olduğu ülkeler var. alıp vergi ödesen 82.000 olsun Türkiye fiyatı 413.000 TL = 263.000$ aynı surette mi vergi ödeyecektin bir düşün? -elektronik hemen hemen her eşyada böyle fahiş bir vergi var bu memlekette sadece otomotiv değil-
milleti yandaş diye suçlamadan önce imamlık yapıp şu günah bu haram demeden önce düşün bi yaptığını.
ben yaptığının yasal olduğunu ama senin söylediklerinle uyuşmadığını yani etik olmadığını söyledim.
ayrıca bu ülkede oğluna gemicik alıp fiata bin diyenler var doğrudur. zaten buna zıt bi şey söylemedim. benim bursumu o da yiyor kısacası tüm milletvekilleriyle birlikte. komik yani bursu laf olsun diye söyledim örnek olarak saolasun devlet baba sınıftaki trilyonluk aile çocuklarına burs verirken bana krediyi layık gördü...
sırf pırlanta olsa iyi birinin oğlu mısır işine girdi mısırın gdo lusuna izin verildi, vergisi düşürüldü. naylon faturacının oğlu sıvı yumurta işine onun vergi mevzuatı değişti. bunları daha da uzun bi liste yapabilirsin.. kısacası ben bunu savunmuyorum konumuz apayrı. çok değil bundan daha önce attığım mesajlara 2 dk lık bir göz atış yapsanız hangi konuda ne yazdığımı da görürsünüz.