2007 sonrasi my2008 olanlar tercih edilmeli
Bi cok guncelleme yapildi
Motorda en dikkat edilmesi gereken nokta soguk motor mars basinca zincir sesi geliyosa bosverin
Printable View
2007 sonrasi my2008 olanlar tercih edilmeli
Bi cok guncelleme yapildi
Motorda en dikkat edilmesi gereken nokta soguk motor mars basinca zincir sesi geliyosa bosverin
senin dediğin joystick vites olanlar sanırım benim ilgilendiğim araç dış siyah iç recaro siyah 3 kol direksiyon etrafı gri çerçeveli, 2008 lerin fiyatları maalesef bana yüksek çok farkediyor
araç bunun aynısı
Connecting site...
2007 520d'ler 163'lük motor kitlemez, 2008 joystick olanlar sıkıntılı euro4 177'lik motorlar.
Motor kitleme durumu aksi bir durum olmadığı taktirde genelde, emme manifoldundaki kelebeklerin zamanla gevşeyip,kopup pistonların içine gitmesiyle oluyor.update motorlarda bunu biraz daha geliştirdiler.internette Swirl flaps iptali diye araştırırsanız faydalarını ve örneklerini görebilirsiniz.
Bunun yanında kötü yakıt kalitesinden ve diğer faktörlerden kaynaklı motor içi kurumlanmanında önüne geçmek için egr iptali yaptırıp,bakımlarını da aksatmazsanız motordan kaynaklı bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres bu aracı bilen var mı? 74.900 den düştü Bu fiyata ama tereddutteyim hiç bmw almadık nerelere bakmamız lazım önemli böyle kesin bakılmali dediğiniz bi yeri var mı ??? Bide bu koltuklar orjinal mi acaba sonradan takma olabilir mi ?? Yardım ederseniz sevinirim
lınk yanlıs
Araç orj m paket fakat jant ve aynalarda değişim yapılmış.Çıkan malzemelerin elinde olup olmadığını sorun.
konuyu hortlatalım ozaman, 2007 makyajlı 163lük e60 arıyorum, çoğu insanın daha sattığı arabanın motorundan haberi yok makyajsız arabaya 177lik yazan var, ilana bakarken yanına gitmeden nasıl anlayabilirim 2007 aracın 163lük mü 177lik mi olduğunu? 177liklerin hepsinde joystik mi var? ve tavsiye edebileceğiniz araç var mı? :D öncelik 2007 163lük ama temiz bulamazsam 2006 da olur
Eğer yanlış hatılamıyorsam 520d bakınırken özellikle belirtmişlerdi joystick vitesli olsun diye. Öyle araştırınca sadece 2008 modelden sonrakiler joystick viteslilerdi. Motorlarınında 177 HP olduğu belirtmişlerdi.
aynen 2008 ve sonrası 177lik ve joystick vites, ama 2007 yılında işler karışıyo biraz :D 2007 3. ayda makyaj geliyo ama 177lik motor (n47) 9. ayda geliyor diye biliyorum ama onlarda da joystick yok, benim öncelikli aradığım 2007 makyajlı 163lükler :) şu araç mesela motorun kapağından m47 yani 163lük gibi duruyo büyük ihtimal de öyle
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...06306644/detay
aynı şekilde birisine daha mesaj attım 177lik yazmışsın ama eminmisin bak 163lük olmasın? diye araçta chip var 218 beygirdir cevabı aldım başka da bişey diyemedim :D
aracın km 100bin kadar düşürülmüş dün tam baktırmaya giderken mesaj attım, muayeneden çıktı foyası
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4606244/detay/