User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ne Sattığını Bilmeyen İlan Sahipleri

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile Ne Sattığını Bilmeyen İlan Sahipleri

99-2001 arası amerikan kasa accord arıyorum,ilanları gezerken birisi denk geldi Japon yazmış mesaj attım aracın japon değil amerikan kasa diye arkadaş şöyle cevap yazmış
    japon accord diye geçer kardeş ara bi parçacıyı american accord parcası iste bakalım ne dicek sana
    kasa kodu vs bi cevap yazıp gönderiyim dedim arkadaş engellemiş bile O parçacıya parça koduyla gitsem eminim suratıma bakar kalır. Belki burdan biridir arkadaş Aracın amerikan kasa kardeşim
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok cahil adam var böyle kendini arabacı sanan...
    Japon yapıştırıcısı çekmiştir de geç
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok cahil adam var böyle kendini arabacı sanan...
    Japon yapıştırıcısı çekmiştir de geç
    1.5 2 sene olur servisi arayıp parça kodunu söyledim sol katlanır ayna için, adam katlanır ayna o araçlarda hiç üretilmedi dedi sanırım nissanın fabrikatörlerinden kendisi.

o yüzden böyle sinirlerini aldıracaksın, senin araban öylemiymiş vay anasını aman Allah'ım nidalarıyla pış pış lacaksın; çünkü ninniye alışmışlar.
    TR - B13

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlar gene 2.el 10-15 senelik araçlar satıpta bilmeyenler, sıfır km araç satılan bazı bayiilerde çoğu satış danışmanının sattıgı arabalardan,donanımdan motor seçeneklerinden haberi yok.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne sattığını bilmeyen kadar ne alacağını bilmeyen de var piyasada...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarla özellikle son dönem çok denk geliyorum. Facabook ta satış olayları çıkınca iyice ayyuka çıktı olaylar.
    Adamın arabası vti yazmış başlığa ek9 satıyorum diye. soruyorum emin misin? evet tr de tek 3 tane var diyor
    Sever misin sabaha mı bırakırsın.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı chatlaxs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birisi denk geldi Japon yazmış mesaj attım aracın japon değil amerikan kasa diye arkadaş şöyle cevap yazmış
    almıycaksan boşver sende hata ne uğraşıyorsun..

sahibindende ne sattığını bilmeyen binlerce araç var.. coupe yi işsretle bir sürü sw 4 kapı araç çıkar yada cabrio yu işaretle..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle demeyin o arabayı bilen bilir.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    almıycaksan boşver sende hata ne uğraşıyorsun..

sahibindende ne sattığını bilmeyen binlerce araç var.. coupe yi işsretle bir sürü sw 4 kapı araç çıkar yada cabrio yu işaretle..
    Aynen öyle.. özellikle donanım konusunda çok cahil var.. Golf Highline yazıyor bi açıyorum ilanı direksiyon kumandası bile yok bırak highline ı bildiğin boş line..

O yüzden fazla takılmamak lazım..

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende bilmiyorum ne sattığımı ya, mondial var zat 150 bi tane, ne modelini biliyorum, ne muayenesi ne zaman biliyorum, ne ruhsatı nerede biliyorum
    Hepsi var muhtemelen ama ben bi ruhsatı bulsam düğüm çözülecek, onu bulamıyorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heheh yaşadıklarımı yazsam kitap olur. Stock oğlu stock megane rs e serviste ustanın oo sen bu arabaya ne yaptın süper olmuş diyenini mi istersin, volvo servisinde parça bölümündeki salak ın C70 in clear lens leri S70 e olmaz demesini mi parça geldikten sonra servisteki ustanın bu parça bu arabaya uymaz takamayız demesini ve farların 2 saat sonra takılıp ayarlanmış olarak servise gittiğinde usta ve parçacının dumur olmasını sonra da tampona kesin müdahele etmişsinizdir yoksa uymaz demesini mi isterin. Borusan da iş görüşmesine gittiğimde son turda satış müdürüne arabayı satmaya çalışırken adama arabanın özelliklerini anlatırken herifin yanılıyorsun o özellik 3 serisinde yok 5 serisinde var böyle mi araba satmayı düşünüyorsun biz burada olmayan ürünü varmış gibi göstererek araba satamayız diye fırça atmaya çalışması sonrasında idrive içinde herife o özelliği gösterip aktif hale getirmemle g.t olmasını ve toplantıyı erken bitirip bi daha bana dönülmemesini mi istersin. Daha dünya kadar var. Teknik kısımlara girmiyorum bile.
    IN BOOST WE TRUST

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el jant ilanlarının %80 i hatalı adam 15'' 4x100 janta 18 5x112 fln yazıyor tamamen sallamasyon
    MKIV TDI

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heheh yaşadıklarımı yazsam kitap olur. Stock oğlu stock megane rs e serviste ustanın oo sen bu arabaya ne yaptın süper olmuş diyenini mi istersin, volvo servisinde parça bölümündeki salak ın C70 in clear lens leri S70 e olmaz demesini mi parça geldikten sonra servisteki ustanın bu parça bu arabaya uymaz takamayız demesini ve farların 2 saat sonra takılıp ayarlanmış olarak servise gittiğinde usta ve parçacının dumur olmasını sonra da tampona kesin müdahele etmişsinizdir yoksa uymaz demesini mi isterin. Borusan da iş görüşmesine gittiğimde son turda satış müdürüne arabayı satmaya çalışırken adama arabanın özelliklerini anlatırken herifin yanılıyorsun o özellik 3 serisinde yok 5 serisinde var böyle mi araba satmayı düşünüyorsun biz burada olmayan ürünü varmış gibi göstererek araba satamayız diye fırça atmaya çalışması sonrasında idrive içinde herife o özelliği gösterip aktif hale getirmemle g.t olmasını ve toplantıyı erken bitirip bi daha bana dönülmemesini mi istersin. Daha dünya kadar var. Teknik kısımlara girmiyorum bile.
    thug lifee

hangi özellik o

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllar önce benim aracı da durdurup (Golf Mk1) böyle golf olmaz ruhsat yanlıştır dedi.Bis mi diyor.Hay gözünün dümenine ya.Oluyor böyle işler.Bazen de elindeki parçanın kıymetini bilmeyenler oluyor.Onları da ayrı değerlendiriyorum.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı honda da bana oldu
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    thug lifee

hangi özellik o
    sports display
    IN BOOST WE TRUST

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En gicik kaptigim olaylar : '' Bir kac parca boya cikabilir'' ---> komple boyali.
    ''Avuc ici kadar gocuk vardir'' ---> Bildiginiz arabayi hiltiyle delmisler.
    '' Degerinde aracla takas olur'' ----> Kendi aracini ove ove bitiremeyip '' senin aracin o kadar etmez kanka yaaaa'' demeler. Fiyat kirma cabalari.

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamızı sattık 20 gün oldu. Bakmaya değer araba bile çıkmadı daha ki gidip bakayım. Maşallah her ilanda 'etek altı boyalı' ulan adam gibi yazda komple mi parça mı bizde bilelim. Sattığım 94 model arabaya bile adam akıllı açıklama yazdım. Çoğu satıcı cidden mal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf ararken zamanında 160lık ilanların yarısının açıklamada çift turbo yazıyo. Mesaj atiyorum kaputu açıp 2 turboyu hiç gördünmü diye belki 10 kişiye mesaj attım. 1 tane bile cevap gelmedi. Gerçekten ne aradığımızı ne sattığımızı bilmiyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)