|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Cumartesi günü talihsiz bir kaza yaptım izmit batı çıkışına 2 km kala canımı kurtardım lakin firmaya ait olan araçda ciddi bir hasar meydana geldi,ben yaşadım sizde yaşamayın ALLAH o anı yaşatmasın ..
Yağmurlu havalarda araç kullanmanın püf noktaları Yağmurlu havalarda en tehlikeli zaman, yağmurun başladığı andır. Asfalt üzerindeki kauçuk kalıntıları, yağ ve toz, asfaltta kayganlığa yol açar. Yavaşla! Islak yolda lastiklerin yolu kavraması ve sürtünme azalacaktır. Frene basıldığında duruş mesafesi artacaktır. Takip mesafesini arttır! Su birikintilerinden kaçın! Su birikintileri yoldaki çukur vb arızaları gizler. İçine girdiğiniz su birikintisinin altında ne olduğunu bilemezsiniz. Su birikintileri aynı zamanda, kızaklamaya yol açar. Kızaklama, lastiklerin dişlileri ile yol arasında su tabakasının oluşması sonucu aracın bir su yastığı üzerinde gidiyor olması halidir. Unutmayın, masum gibi görünen bir su birikintisine girdiğinizde aracınızın kontrolden çıkma olasılığı yüksektir! Kızaklama başlarsa: Sakin ol! Ayağını gazdan çek! Fren yapma, direksiyonu ani kırma! Lastiklerin yeniden yol yüzeyine tutunmasını bekle! Lastiklerini kontrol et! Lastiklerinizin havasını düzenli olarak kontrol ediniz. Lastiklerinizin Alıntı __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
geçmiş olsun abi..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
gecmis olsun...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Geçmiş olsun Forvet abi
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Abim geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindiri ....
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
abi geçmiş olsun yaw
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
geçmiş olsun...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Çok geçmiş olsun
2 sene önce, Ankaraya Giderken, Düzce Yakınlarında Bizde aşırı yağışlı bir günde kaza yaptık. Arabayı babam kullanıyordu, 140 km. hızla filan gidiyorduk, bir su birikintisine girdik, ne yapcağını bilemedi frene bastı ve araç yolda dans edercesine kaymaya başlamıştı, sonrasında tabi araç pert. neyseki biz sağ sağlim çıkmıştık. Yazıyı okuyunca o gün aklıma gelmedi Allah kazadan korusun hepimizi __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
yaşar geçmiş olsun pampa, sende bı sıkıntı yoktur ınsallah.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
geçmiş olsun yollar çok tehlikeli. yolda ıslaklık gordugum anda artık yavslıyorum gecen gun 20 ile giderken kavsakta spin attım arkamdan gelen kamyon bariyerlere vurdu, yola meğerse yağ dökülmüş. bu bana ders oldu.
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Çok teşekkür ederim sağolun
![]() Sonra bariyerlere patladım. Yok ceco uyku uyuyamıyorum 2 gündür o oda geçer herhalde
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2002 Tuned K20a2,2004 Full Original k20a2
|
Geçmiş olsun buna şükür
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
gecmıs olsun abıı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
çok geçmiş olsun
1.5 yıl kadar once lastiklerim eskimişti kış lastiklerimide almış daha takmamıştım 90-100 le falan bi su birikintisine girdim 1.5 şerit falan değişti araba kendiliğinden allahtan yol boştu kimseye falan vurmadan kazasız belasız atlattım şimdi lastiklerimi hiç ihmal etmiyorum __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Psikolojik olarakta kötü bir tecrübe oluyor ya, neyseki cana gelmemiş buna şükür...
Ben o kazamızdan sonra yaklaşık 4-5 ay kendime gelemedim, korkum hep devam etti. Kendim kullanmaktan kaçtım, bşka bir şekilde başkasının aracına veya otobüse bindiğimde ise hız 90-100 e yaklaşınca korku başlıyordu hemen. EMNİYET KEMERİNİZ TAKILI OLSUN, Arkadaşlar! __________________________________ Satılık Husky : http://www.techturkey.com/forum/sohb...iz-var-mi.html Son Düzenleyen BaybuRtlu69; 16-01-2012 14:41. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 106 GTI(41TT220), Cj5
|
Çok geçmiş olsun abi.
|
|