4 numarada asr varmış :D:D:D
Printable View
birisi var sahneden içeri düşen onda koptum hahahahah :D bide dönerken havuza düşene ^^
adrenalinlerle gece çıkmayı gözüm hiç yemiyor ya :)
çekmeköy ağaoğlu eltes im önü bu iş için çok uygun aslında ama bakalım gece kaşıntı tutarsa çıkarım belki..
beyler brakın makarayı kimler geliyor :D:D:D ?
Biz imprezaWRC Hakan ile eltes in orda olucaz,isteyenler gelsin valla :)
Ben cherokee le heryere gelirim kime uyarsa:)
evet arkadaşlar 10 10:30 arası ataşehir mc'te olucam gelen arkadaşları bekliyorum :)
İzmire kar yağsın please , çok özeniyrum yaa :( :D
Bi aksilik olmazsa STI ile Kavacık köyünü çıkıcaz, balçovanın arkasındaki dağlara. 1200 metrede illaki kar vardır ve eyleniriz diye ümit ediyoruz :D
kar inanılmaz yagıyor suan cekmekoyde :) yiğit hızını alamazsan gel kardeşim çekmeköy eltese burası hem tenha hem yollar geniş :)
çamlıcada 20 dk da 25-30 cm kar tuttu bende fluence le bi güzel yanlaya yanlaya indim hemde arabada ağa varken sağolsun şoka girdi hiç sesi çıkmadı :D:D
istanbul'da kar yağan bi yer var mı?
Son hawadisleri aliyim,cikildimi sokak aralari kesmiyor:)
aksam ustu avrupa yakasında doner kavsakta vrdım coskuyu ama etrafta cok araba vardı. fazla ugrasmadım :)
ve aksam cıkarım dedım huzun geldı kar yok!!!!
arkadaşlar mc te 3 kişi olucaz birazdan bekliyoruz....
yine bastırdı kar :)
Ümraniye Carrefour. gel bizde gece gidebiliriz :)
Ben su an Eltes Migros onundeyim kimseler yok ya gelip gittiler bilmiyorum ama
Buraya gelen varsa Eltes'in ordaki MC'deyim bir seyler yiyorum..
arkadaşlar ataşehir dena yağmaya başladı 12 den sonra tekrardan haber bekliyorum herkezden yerler yine kar tutmaya başladı :)
gopta nıye kar yok :S
ben 2 sene önce ataşehirde yanlamıştım tesadüf çok güzeldi
geniş geniş
koptumu toplama derdin yoktu:D
Ataşehir gerçekten fena yağıyor havada 0 ın altında direk tutuyo yerler.
Ah bi arkadan araba bulamadım ki :)
ben bir maltepe sahil yaptım geldim
yerler buz tutmuş gaza dokunmaya gelmiyor :)
Bizde sonra starbucks'a gittik 5-10dk oturduk sonra gene ben dayanamadım kurtlandım ve ***** bölgeye gidip bir iki defa daha döndüm, sonra kafamı bir kaldırdım rezidanstan en az 3 kişi elinde kamera beni çekiyor, en son bir tanesi ya bir kera daha dön tam çekemedim dedi, ben ve eşim aracın içinde o lafın üzerine dağıldık :)
Çekeydin kardeşim ne yapalım bu kadar azgınlık yeter hadin iyi geceler diyerek kaçtım :)
O değilde bana acilen video edit programı lazım :)
Tanıştığımızada tekrar memnun oldum :) .
:D bende kurtköye gittim sitelerden polisleri aramşlar polisler geldi onlar gelene kadar ben manji yapa yapa gittim biri silahla ateş ediyo diye aramışlar:D arkadaşım aradı şimdi çok güzeldi