|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: tabanvay
|
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]arkadaşlar bu da benim yeni pitbullm yaklaşık 6 haftalık iki gün oldu eve geleli inanılmaz huysuz bi sepet yaptım içine gazete parçaları vs koydum onun içinde durmuyo hep ağlıyo kucak istiyo nedir sizce sorun ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hacı naptın sen
çok güzelforuma Pet diye bi bölüm açalım bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 94 Sİ
|
annelik içgüsü rex
elin sürekli değicek haha sabah anlattım daha dükkanda
__________________________________ The King Of Reptile |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: akbil
|
kopegı yalnız bırakmaman gerekıyo sen suan onun annesısın bu 1
ılk kez kopek bakıyosan ılerıkı gunler asırı zorlancaksın bu 2 kopegın altına gazete kagıdındansa mınder fln koy rahat etsın bu 3 su ıstıyodur karnı acıkmıstır gazı vardır bu 4 kısacası boyle bı konu acmandan mutevellit ılk kez baktıgını dusunerek ALLAH yardımcın olsun dıyorum.Ilgısız bırakma.Cok fazla kucaga alıstırma gerekırse gecın koltugun onune oturun (koltuga cıkartma alıskanlık yapmasın) sen yerde otur altına mınder koy onuda yanına al kucagına gelırse bırak kalsın orda vsvs
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
evet zorlu bir işe kalkştık bakalım ilerki günler neyi göstericek bu arada değiklerin çoğunu yapıorum suyu karnı kakası çişi vs hepsini yaptırıorum orda sorun yok amaaa gel gelelim hep kucak hep kucak istio anlamadım gitti
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: rs13
|
abi hakketen seninde soledign laf.
kopegi almssn 2 gun olmus. annesinden almissn farkli yere koymussun agliyor diyorsun. sana eve ortama alişması için zaman ver. yanliz birakma seni görsün veya mümkünse temas halinde tut koltukta tut otururken kucagina al vs. vs. sen ilk gunden 6haftalik cocugun senin yaninda oturup bira içerken tv seretmesini flnmi bekliyorsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Sürekli kucak istemesi doğal 1-2 hafta her istediğini yap
Sonra zaten yerinde duramıycak kıvama gelicek __________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: rs13
|
moruk atmadik.evde degil bahcede besledik
sadece ben degil anne ve babamda ilgilendi.nerdeyse sadece uyku vakitlerinde yanliz kaldi küçükken. neyse moruk ben yorum yapmiyorm kopek mevzusuna |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Palio Sporting , Doğan L
|
Ah canım ne kadar tatlı bişey
yav kucak istiyor da sen sıkıntı yapıyosan getir ben büyüyene kadar kucağımda tutarım korkuyodur stress anne özlemi nerdeyim ben ne olcak bana bunlar kim oluyordur o şimdi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
abi evın ıcındemı bakıcaksın hep yoksa balkon bahce falanmı ?
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Yok
|
çok tatlıymış Maşallah
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Megane II RS
|
köpeğin çok güzel ilk olarak bunu belirtmek isterim,
benim köpeğim 7 ay önce 19 yaşında iken öldü. 1 yaşından itibaren de istesen de kucakta durmayan bir hayvandı, sanırım sen de böyle bir köpek istiyorsun kucağa gelmeyen sürekli kucak istemeyen vs. bunu sağlamak için aslında ekstra bir çabaya gerek yok ama baktığın ortam çok önemli. gürültülü ve sürekli yabancı insanların gidip geldiği bir yer ise genelde ufak dönemlerde çok korkuyorlar, bunun sonucu ya saklanıyorlar ya da sahibinin (o aslında annesi sanıyor) kucagına atlıyorlar. buna biraz dikkat etsen ve mümkün oldugunca sevgini ve ilgini göstersen kucak manyagı bir köpek olmaz diye düşünüyorum. 4-5 aylık olduktan sonra da enerjisini harcat muhakkak köpeğinin. günlük olarak park vs. çıkar oyun oynasın koşsun enerjisi atsın yoksa evde zaiyata sebebiyet vermektedir ve .ıçının üzerine oturamazsın, tv izlerken oyun için sürekli paçandan çekiştiren bir hayvan ortaya çıkıyor...(tecrübeyle sabittir ) burada yazılanlar kadar kolay olmuyor tabi gerçekleştirmek, ilk köpeğin mi bilmiyorum ama öyleyse şayet biraz sıkıntı çekeceksin alışmak için, sonuçta bıkıp kimseye vermezsen ortalama 10-12 sene boyunca hiç büyümeyecek bir bebeğe bakacaksın. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
tavsiyeler için tşkler açıklayıcııı olmuş
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Çok şekermiş walla tam bir bebek. Bu arada Pitbulların yasaklandığı ile ilgili bi geyik vardı hala devam ediyor mu o geyik?
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
fazla bilmişlik yapmayı sevmem abi ama köpek işiyle cok ugrastım ben az cok kendı capımda bılgım var
eve alıstırırsan eger buyudugunde balkona koyman ımkansız onu solıyım bastan susturamazsın asla eve alısınca ben o hatayı yavru alman kurdu alarak yaptım 3 gun hava cok soguk dıye evın ıcıne aldım sonrasında balkona koydum 1.5 ay yapmadıgım denemedıgım bısey kalmadı ama susturamadım hatta mustu abıye verdım köpegı yavruyken nasıl alısırsa öle devam edıyo kolay kolay duzelmıyo birdaha bu köpegım golden dı mesela mıllet cok havlıyo dıye sıkayet ederdı ben aldım hep balkonda besledım eve sokmadım hıc ve bıkere bıle havladıgını duymadım daha ılk aldım balkona koydum sadece 4 gun havladı sonrasında bıda sesını duymadım biraz karısık oldu kusura bakma abi ama tavsıyem fazla ılgılenme kucagına kesınlıkle alma ve havladıgında sakın yanına gıtme yoksa her zaman aynısını yapar ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Megane II RS
|
Arkadaşlar, balkonda besleyecekseniz hiç almayın. hayvana eziyet etmeyin lütfen.
alıştırırsanız o kopek evin içinde sadece bi köşeye kıvrılır yatar. balkondaki köpeğin manasını çözemiyorum bir türlü. benim düşüncemdir, kızan, tepki gösteren olabilir ama ben eziyet olarak görüyorum. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|