konu hort :D
23 mart da istanbulda open day var.. online formu falan doldurdum bakalım katılmayı düşünüyorum bende önümüzdeki ay :) daha öncekine katılıp izlenim paylaşıcak varmı :D
Printable View
konu hort :D
23 mart da istanbulda open day var.. online formu falan doldurdum bakalım katılmayı düşünüyorum bende önümüzdeki ay :) daha öncekine katılıp izlenim paylaşıcak varmı :D
Hayırlısı olur hocam inşallah.2.5 sene ücretli öğretmenlik yaptım.Tecrübe'den başka kattığı başka bir şey yok.KPSS ile ikisi bir arada yürümüyor.Bu semester tatilinde memlekete uçakla gidip geldim.2 saat uçmak bile sersemletti beni.7 saat uçarsam ne olur bilemiycem :D
Kucuklugumden beri ucakla cok fazla seyehat ettigim icin pek sıkıntı olmuyor benim açımdan seviyorum ama inşallah hayirlisiyla olur ya :)
katıldım geçen yıl, taksimdekine. yazacagım konuya detaylı
süper olur hocam beklemedeyim.. the marmara pera oteldeymiş bu yıl.. tepebaşı nerde oluyo istiklalin arkası gibi bişi dedi arkadaşın biri ama taksim tarafındamı
trt binasının orası
Sundukları imkanlar gayet iyi, tüm çalışanların kalabildigi bir site var dubai de, dolgun bir maaş, uluslararası bir çalışma ekibi,sosyal olanaklar falan aslında iyi düzeyde.. Tabi bunu bizim firmalarla kıyaslayarak söylüyorum.
Orada oluyor hep zaten :) trt binasının hemen altında otel. Epey bir rağbet oluyor, epey bir süre beklettiler bizi geçen sefer.. Sonra 1-1.5 saat civarı sunum yaptılar (full reklam..)
Ertesinde de sırayla oluşturulan 1-2 masaya gidip evrak teslim ettik, o sırada 1-2 dakika ingilizce konuştuk falan. Okadar kısa sürede neye, hangi kritere göre alım yapılıyor kestirmek zor.. Hatta imkansız.. Muhtemelen ciddi anlamda torpil oynuyor. Çünkü biz başvurdugumuzda ciddi anlamda çok kalifiye ,yetenekli insanlar yalan oldu. Torpil yoksa çok bel bağlama, güzel bir tecrübe olarak gör,git katıl. Çünkü hepimizin farkketigi şey buydu geçen sefer.. Torpillilerle ciddi ciddi konuşuldu, diğerlerine ver geç yapıldı,yalandan 1-2 hoşbeş..
Varsa başka sorular, atladıgım yerler olabilir,alabilirim.
Şimdi tam net hatırlamıyorum . Eksiklikler olacaktır mutlaka belki farklı evraklarda eklenmiştir ama kaba taslak, sabıka kaydı, cv, noter onaylı diploma fotokopisi,fotoğraf,dil puanları vs istiyorlardı. Ve tabi birde online doldurulan bir başvuru formu var, onun çıktısını.
ara ara salonda çalışırken sohbet ettiğim biri vardı çok muhabbetim yoktuda ingilizcede 2 kelimeyi bir araya getiremeyen biriydi tanıdığı vasıtası ile şuraya giricem diyip başladı emiratese
emirates için nerden torpil ayarlıcaz arkadaş dubaide amcamız olsa zaten emiratesde calısmayız :D