4çeker civlc de yok dıyooduk çıktı gökan buda vardır kesin
Printable View
4çeker civlc de yok dıyooduk çıktı gökan buda vardır kesin
ya kanka 4 ceker cıvıc vardıkı zaten ben honda -teche takılıyrm orda boyle bı arac yok
hb lerde 1.4 is var dx var
bende bikaç tane blok vs. dağıtan is e d16 koyulup ruhsata işlendiğini duymuştum
d16 motor takan kırmızı bı cıvıc vardı zamanında ama orjınalden 1.6 ies hb varmı motor kodu ve motoru koyun gorelım ozman 1.6 ies hb varsa ozman yurtıdısnda adamalr neden d14 le ugrasıp duruyr ben d16 bırtek tek kapı coupe lerde var bılıyrm
1.4 islerde 120 hp motor varmış ne kadar doğru arkadaşlar kac modellerde var 96 modellerde yazmış arkadaşlar zaten ama bunun doğruluğu ne kadar :soru:
güvenlik paketi denilip duruyor olsa ne olmasa ne civicte güvenlik paket
baya eski sayılarda tr tuning dergisinde vardı 1.6 hb mavi bi civic bagajda plakalık iptali falan vardı.dergi duruyo olması lazım arşivimde bulabilirsem paylaşırım
ya beyler bende arkaya logo takarım 1.6 ies logosu
bana sız sunu soyleyın 1.6ies hab ve 1.4 hb arasındakı fark ne koyun emme motor resmı bılelım
civic 1.5 vtec 1.8 vtec biliyorum hatta 4*4 rti da var onuda biliyorum ama hb olarak 1.6 ilk defa duyuyorum bilmediğim bi konuda ısrar etmem hatta varsada öğrendiğime sevinirim sedan 1.4 is lere gitmez diyolar hatta araba yerine koymayan arkadaşlar var peki 1.4 is sedanı olup max kaç gören var stock olarak bende kendi çekmiş olduğum video var biraz ağır çıkıyor ama 1.4 motor var ona verin :D onuda eklicem hatta 10 km eksiğini gördüm ki araçta 2 kişiydik lütfen konu başlığı yapcam
o değil de arkadaş bu japonlar çok ilginç adamlar yaa hep bi gizem hep bi gizem. kendilerine farklı üretiyorlar, araya farklı bi iki gizemli model koyuyorlar kimseye söylemiyorlar falan. playstation'da japon oyunları var ya hani konaminin onlarda da böyle entrikalar oluyodu, dino crisis, resident evil falan kafayı yiyodum arkadaş yaa :D
ben hala 1.6 ies hb motor resmı koymalarını beklıyorum
1.4is-90hp 1.6ies-120 hp. Dostum senin birazda kullanma amacına bakıyor. az yaksın sadece görsellik yaparım diyorsan 1.4is ideal bi seçim olur. ama yok biraz motoru gıdıklarım diyorsan ( filtre,buji,headers,egsoz vb. vb.) 1.6ies öneririm. bu tür araçlarda şanzuman kısa deyil ve torku düşük araçlar. ama kendi segmentine göre iyi yürüyen araç.
bilmiyorum şuna bi bak istersen
Modified Honda Civic Hatchback EK 1.6 1998 Pictures » Modified Cars
bahsettiğim 1.6 hb mavi hondanın olduğu dergiyi buldum tr tuning 2007 mayıs sayısı fakat kaput altı fotosu çok ufak ve yazıda detaylı bi bilgi yok.netten araştırdım ama bulamadım aracın plakası 34af3116.belki basım hatasıdır bilemicem ama honda civic 1.6 diye geçiyo