|
|
#1 | |||
![]() |
Pagasus'ta kampanya var tatile gidicek, iş için seyahat edicekler varsa işinize yarayabilir
1şubat 27ekim arası iç hatlar 39.99 tl kıbrıs 49.99 tl ve dış hatlar 49.99 euro ![]() Öğrenci olunca ucuz bilet koşturmacasına uğraşıyoruz
__________________________________ alfa romeo is lifestyle... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
çok güzel yaa
bunu öğrenmemiş iyi oldu sağolasın
__________________________________ ÖZT GaRage * Basık Pug
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Logan stw
|
kaç ay önceden almak gerekiyo biletleri ? hava alanı vergisi fiyatlara dahilmi ?
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
eyvallah hacım şuan lazım değil ama paylaşman ıyı oldu. bende hem pegasus tercıh edıyorum en uygunu ve heryere gıden bıtek o var cunku
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hemen bakalım pegasus adanaya var mı
yada hataya
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
artık izmirde kumru adanada dürüm mersine tamtuni yemeye gidebiliriz hatta adanada dürüm yiyip hataya künefe yemeyemi gitsek
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
27 ocak a kadar alınabiliyo biletler bi de 500.000 koltukla sınırlı bazı tarihlerde yok mesela ben trabzondan sabiha gökçene bakıyodum finallerin bitiminde de bütlerin bitiminde de yok
sanki bi ayarlama var çoğu tarihte var ama sıkıntı yaşamaz gibi alıcak olanlar . .bi de flypgs.com da geçerli acentalardan alırsanız onlar kendi paylarınıda koyuyo fiyata haliyle . . __________________________________ alfa romeo is lifestyle... |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
flypgs.com dan almak şartıyla geçerli fiyatlar bunlar evet .
__________________________________ alfa romeo is lifestyle... Son Düzenleyen yakup'sss; 17-01-2012 13:10. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
1 Şubat – 27 Ekim arasında ister yurt içinde ister yurt dışında istediğiniz noktaya uçun diye yurt içinde 15 noktaya fırsat uçuşları 39.99 TL, yurt dışında 27 noktaya fırsat uçuşları 49.99 EUR ve Kıbrıs uçuşları 49.99 TL.
Hemen aşağıda yer alan kampanya hatlarından birine tıklayın, 500 Bin Kampanyalı koltuktan birini yakalayın. 27 Ocak’a kadar geçerli kampanyamız kontenjanlarla sınırlı, acele edin bu fırsatı kaçırmayın! İç Hatlar 39,99 TL / Kıbrıs 49,99 TL / Dış Hatlar 49,99 EUR Kampanyası Kampanya seçili yurt içi, Kıbrıs ve yurt dışı hatlarındaki seçili uçuşlarda geçerlidir. Yurt içi uçuşlarda Elazığ, Diyarbakır, Van, Mardin varışlı ve çıkışlı; yurt dışı hatlarda Erbil, Tahran ve Almaati varışlı ve çıkışlı tüm uçuşlar kampanya kapsamında dahil değildir. Uçuş tarihi: 01 Şubat 2012 – 27 Ekim 2012 Kampanya aşağıda belirtilen tarih aralıklarında belirtilen hatlar için geçerli değildir; Tüm Hatlar için: 1-15 Haziran, 3-5 Şubat, 20-24 Nisan, 27 Nisan – 2 Mayıs, 18-21 Mayıs, 7-17 Haziran, 10-17 Eylül, 16-26 Ağustos, 29 Ağustos – 3 Eylül, 16 – 29 Ekim Tüm Yurt Dışı Hatlar için: 20 Temmuz – 30 Eylül Köln, Dusseldorf, Münih, Basel, Roma, Milano, Stuttgart, Berlin, Stockholm, Kopenhag, Amsterdam, Londra, Brüksel, Viyana: 5 Nisan – 15 Nisan Zürih, Marsilya, Üsküp: 1 – 10 Mayıs St-Etienne/Lyon, Atina: 15 – 22 Nisan Paris: 21 – 30 Nisan Beyrut: 1 – 30 Nisan Satış tarihi: 17 Ocak – 27 Ocak 2012 Ücret : İç Hatlar 39,99 TL / Kıbrıs 49,99 TL / TR Çıkışlı Dış Hatlar 49,99 EUR Kampanya fiyatlarına check-in bedeli dahil değildir. Uçuşlarda her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti (uçuş numarası) için iç hatlarda 2 TL, dış hatlarda 2 EUR check-in bedeli tahsil edilmektedir. Bu fiyat yalnızca flypgs.com’dan satın alınan biletlere uygulanır. Bu fiyatlar sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir. Bu fiyatlar tek yön direkt uçuşlar için geçerlidir. İptal ve iade yapılmaz, İç Hatlar ve Kıbrıs 10 TL karşılığı; Dış Hat 25 EUR karşılığı değişiklik yapılır. Kampanya ücretinden yer bulunmaması halinde geçerli ücret ile orjinal bilet ücreti arasındaki fark ayrıca tahsil edilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ....
|
evet herkes birbirine diyor ama hafta içi yani salı çarşamba perşembe alırsanız bu fiyata
yoksa aynı fiyatlar.normalde 50-60 lira olan fiyatı 40 liraya çekmişler sadece. hafta içi gidebilecek olan varsa işine yarar. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
walla sayfa zor acılıyor ama basarıcam alcam uygun biletlerden
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Dizel Power..
|
bi kıbrıs yapılır
__________________________________ http://www.otosticker.com/ Her türlü sticker yapılır.. Azrail bile ayağıma gelecekse sen neyin tribindesin
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
sun express'i kovalamakta fayda var.. gerçekten ucuza biletler var.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
güzel haber bu olsa gerek
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
açmayın.........
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
ben izin verdim ondan açmış ozan. heyecan yok.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ben masumum
buzamana kadar fazla katılamadığımdan siteye, danışarak bişeyler yapıyorum . .
__________________________________ alfa romeo is lifestyle... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:03 ::::

buzamana kadar fazla katılamadığımdan siteye, danışarak bişeyler yapıyorum . .