|
|
#1 | |||
![]() |
Konuyu şimdiden okuyup yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Sorun şu aracımı aldığım şubede yeni verilen ruhsatımın yazıları,yazıcının mürekkebinin kalitesiz olmasından dolayı bozulmuş belirli harfleri ve rakamları okunamaz duruma gelmiş durumda. 13 şubat tarihinde de aracımın muayenesi geliyor. Ancak ruhsattaki şase numaram vs okunmakta zorluk çekecekleri şekilde karışmış. Şimdi izlemem gereken yol nedir? Emniyete direkt olarak gidip; -Kardeşim bana verdiğiniz ruhsatın yazıları böyle oldu mu diyeyim? *Değiştirmesi kolay mıdır? *Sayfa parası,yenileme parası mı veririz? *Yoksa beni muayeneye mi yollarlar? Tekrar teşekkür ediyorum. __________________________________ 06 YA 1000 ---eREXion--- |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
İstanbulda randevu sistemi var.Ankara'dada öyledir muhtemelen.randevu alıp ruhsat değişimi adımını yapicaksin.bizim pederin arabadada aynı sknti oldu.direkt geri gönderiyorlar hiç bosuna gitme kardesim biz gittik rezil olduk.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '11 207 hdi
|
Aynı sorunu bende yaşamaktayım
__________________________________ benzinliğin önünden geçsem kokusuyla 20 km giderim... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
aynen arasına korbonlu kagıt var onu koyarsanız bişi olmaz koymadıd-sanız pekte yapcak bşi yok
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 318is coupe
|
benzer bir problem bendede vardı, muayeneye giderken ek1 formu almştım onunla muayeneye girmiştim. tabi benim sadece şase no zor okunuyodu. sonrasında ruhsat degişimi ucreti vererek yeni ruhsat çıkartman gerekiyo diye biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ek 1 belgesi ile muayeneye gittiğimde ne olacak onu merak ettim?
Önce emniyete gitmemeli miyim? __________________________________ 06 YA 1000 ---eREXion--- |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
biraz daha bilgi olsa.
yardım bekliyorum konu ile ilgili. __________________________________ 06 YA 1000 ---eREXion--- |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Civic -D16Y4 -59ZD274
|
Aynısı benim başıma geldi bi araba almıştım. Tabi ruhsatta yeniydi. Sıcak ta poşete yapışmış şekilde yazılar silindi. Muayene' de kabul etmiyorlar. Yeni ruhsat çıkarmak ve masrafları ödemek zorundasın kimse sorumluluk kabul etmiyor. Ek 1 lede gitsen elbet eninde sonunda değiştirmek zorundasın. Ama yeni ruhsatı aldıktan sonra ki tavsiyem ; ruhsatlığın içine koyarken katlayıp koyman. Ben başıma geldikten sonra aldıklarımda hep öyle yaptım şimdilik sıkıntı yok.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Benimde ruhsatım dediğiniz gibi muayene sıkıntı çıkmadı.son 1.5 senedir öyle geziyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
eski tip ruhsatlarda bu gibi sorunlar hiç olmazdı.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ne güzel daktilo ile yazarlardı.
Mürekkepleri dandik yazıcıda basıyorlar ondan oluyor. Anlaşılan ruhsatımı aldığım ilçe emniyete gidip ruhsatımı yenileyeceğim. Umarım sayfa ücretleri çok fazla değildir. __________________________________ 06 YA 1000 ---eREXion--- |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
arkadaşlar bu yazıların birbirine girmesinin esprisi mürekkebin geç kuruması ve baskıdan sonra hemen ruhsat kılıfına konmasıdır sanırım. yenisini bastırtsanız da aynı hataya düşmeyin, bekleyin iyice kurusun sonra ruhsat kılıfına sokun...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
Sen iyisin yine benim şase ve motor numaramla ruhsattakiler birebir tutmuyor ben ne yapıcam o daha feci
__________________________________ Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Muayeneye o şekilde girdim sorun çıkmadı. Ruhsattaki yazıları okumakta ben zorlandım ama görevli aldı okudu şase numarasını falan
2 yıl kafam rahat kusursuz geçti arabam.
__________________________________ 06 YA 1000 ---eREXion--- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:03 ::::

2 yıl kafam rahat kusursuz geçti arabam.