Allah obur dunyada yardımcısı olsun allah rahmetını eksık etmesın ustunden :(
Printable View
Allah obur dunyada yardımcısı olsun allah rahmetını eksık etmesın ustunden :(
Bir çok arkadaşımız gibi, bizde Cem kardeşimizi sağlığına kavuştu diye biliyorduk, büyük üzüntü, şaşkınlık içinde kaldık. Kelimeler çok anlamsız, ne desek ne söylesek boş.
Allah gani gani rahmet eylesin güzel kardeşimize, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin be cidden kötü oldum
Allah rahmet eylesin :( çok üzüldüm hc tanımadığım halde gözyaşlarıma hakim olamıyorum :( mekanı cennet olsunn
Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm konuyu öğrenince :(
Offff Allah rahmet eylesin... çok üzüldüm...
Mekanı cennet olsun.
Tanımasamda çok kötü oldum ya. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
alllah rahmet eylesin kardeşimizin mekanı cennet olsun...
çok kötü oldum konuyu okuyunca ya offff of allahım.... :( halimize sükretmemiz lazım allah ailesine geride kalanlara sabır versin çok büyük acı çookk.... allah mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin .:(
rabbim mekanını cennet eylesin. yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.
Allah yardımcıları olsun Allah sabır versın cok zor :(
Doktorunun Osman İlhan olduğunu duyunca çok mutlu olmuştum.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
İki farklı topic olunca arkadaş kurtuldu sandım ilk.. Kendisini tanımıyordum ancak burada yazdıklarını okuduktan ve sonra bu durumu görünce şok oldum.. Allah mekanını cennet eylesin :(
Bu konuyu görünce daha bir kötü oldum. Allah rahmet eylesin, ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Mekanın cennet olsun..
olum allahtan, allahin emri ama yikildim.
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
edit diğer konuyu yeni gördüm :( Allahım rahmet eylesin toprağını bol etsin gerçketne tanımama ragmen cok üzüldüm bi anda tüylerim diken diken oldu:( Allahım mekanını cennet eylesin :(