Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm hele ki önceki mesajlarını okuyunca içim cız etti :( Allah yakınlarına sabır versin. Çok zor..
Printable View
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm hele ki önceki mesajlarını okuyunca içim cız etti :( Allah yakınlarına sabır versin. Çok zor..
işte sıkıntız bir gündesin kardeşim...
Konunun başını okudum herşey bitti düzelmiştir diye baktım son sayfaya ama yıkıldım görünce:( Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun:(
31.01.2012'de yarın taburcu oluyorum diye mesaj atmıştı. İçim cız etti şimdi.. Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin. keşke bu konu hortlamasaydı eski mesajlar okununca insan istemez kötü oluyor, bi kat daha üzülüyor..
forum deyip geçtiğimiz yerde şahit olduklarımızı düşününce insan çok etkileniyor.
adam 3 yıl önce kansere yakalandığını burda duyurdu. arkadaşlarından siyasi konularda tartıştıklarından özür diledi helallik istedi.
2012 sonunda kanseri yendim diye konu açtı hep beraber sevindik 2 satır kelamla da olsa destek olmaya çalıştık belkide.
sene 2013 ve şimdi yine ona destek oluyoruz ama bu sefer dualarımızla. inşallah kabul olurda cennete layık görülür kardeşimiz.
hatırlamak belkide şu ortamdaki insanların birbirinin değerini anlamasına 3 günlük dünya olduğunun farkına varmamıza vesile olabiliyor.
her ne kadar üzülsekte :( yeminle gözümden oluk oluk yaş geldi ilk defa forumda.
R-Turbo nickli arkadaşımız vefat ettiğinde de göz yaşlarıma hakim olamamıştım :( Ölüm Allah ın emri de genç yaşta olunca yasa boğuluyoruz :(
giç bu kadar kötü oldugumu hatırlamıyorum tanımadıgım bir arkadasım icin. :( cok camım yanıyor. allahım yarabbim ya :(
Hakikaten burda tanışmasak da kurulan bag sanaldan öte bir bağ.. Allah yardımcısı olsun kardeşimizin.
ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. 3 günlük dünya bugün var yarın yokuz. Konuyu başından okuyunca çok sevindim ta ki son mesajlara gelene dek... :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
.........................
allah mekanını cennet eylesin kardeşimizin konuyu okudum ve şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi:(
Mekanı cennet olsun.Allah rahmet eylesin.
Konuda şöyle bi gezindim,okudukça kötü oldum keşke daha önce görseymişim bu konuyu da tanımasamda yanında olsaymışım.. Sanırım hayat çok kısa. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un
“Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”
Allah mekanını cennet eylesin,günahlarını affeylesin,geride kalan insanlara sabır versin inşallah.Başımız sağolsun.
Allah obur dunyada yardımcısı olsun allah rahmetını eksık etmesın ustunden :(
Bir çok arkadaşımız gibi, bizde Cem kardeşimizi sağlığına kavuştu diye biliyorduk, büyük üzüntü, şaşkınlık içinde kaldık. Kelimeler çok anlamsız, ne desek ne söylesek boş.
Allah gani gani rahmet eylesin güzel kardeşimize, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin be cidden kötü oldum
Allah rahmet eylesin :( çok üzüldüm hc tanımadığım halde gözyaşlarıma hakim olamıyorum :( mekanı cennet olsunn
Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm konuyu öğrenince :(
Offff Allah rahmet eylesin... çok üzüldüm...
Mekanı cennet olsun.
Tanımasamda çok kötü oldum ya. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
alllah rahmet eylesin kardeşimizin mekanı cennet olsun...
çok kötü oldum konuyu okuyunca ya offff of allahım.... :( halimize sükretmemiz lazım allah ailesine geride kalanlara sabır versin çok büyük acı çookk.... allah mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin .:(
rabbim mekanını cennet eylesin. yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.
Allah yardımcıları olsun Allah sabır versın cok zor :(
Doktorunun Osman İlhan olduğunu duyunca çok mutlu olmuştum.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
İki farklı topic olunca arkadaş kurtuldu sandım ilk.. Kendisini tanımıyordum ancak burada yazdıklarını okuduktan ve sonra bu durumu görünce şok oldum.. Allah mekanını cennet eylesin :(
Bu konuyu görünce daha bir kötü oldum. Allah rahmet eylesin, ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Mekanın cennet olsun..