turk milleti aptal değil her marka hakettigi yerde bence abzurt sorunlar cıkartan araclar yedek parcası aylarca beklenen modellerın tercih edilmemesi gayet normal cok zengin bir ulke değiliz bozulan arabaarı hurdalıga atamıyoruz
Printable View
turk milleti aptal değil her marka hakettigi yerde bence abzurt sorunlar cıkartan araclar yedek parcası aylarca beklenen modellerın tercih edilmemesi gayet normal cok zengin bir ulke değiliz bozulan arabaarı hurdalıga atamıyoruz
opel calibra nın hakkı çok yendi hala da yeniyo bence
http://i15.photobucket.com/albums/a3...um_pic.php.jpg
Her zaman aklımda şöyle bişey var ama temizini bulmak çoook zor :(
babama yem attim alfa alsak mi diye yoook dedi. neden dedim? yaramaz birak dedi?
hayatinda alfaya binmedi ama ön yargı var işte :D
ön yargı çok farklı bir şey satmaması iyi olmasına rağmen kaliteli olmasına rağmen güme gitmesi çok farklı bir şey..
volvo bana kalırsa o kadar değer kaybettiren bir araç değil bizde bir ara s80 2.4 d5 vardı hızlı çıkdı elden fazlada bir zarar ettirmedi..
benim aklıma model olarak safrane da geliyor o araçda çok güme gitti bence ben binmişdim yıllar önce 2.5 ine yıl 2000 yılı falandı galiba o zamanlar arabada orjinalden xenon farı koltuklar şişirmeli kendinden kararan dikiz aynası hız sabitlemesi digital kliması o yıllarda koymuşlardı
alfa da ön yargı...
alfa romeo alcam.. yaa
cıx alma.. motoru boxer ya ...eee diyorsun yani
fazla dayanmıyor.. sanki porche den inyor p.zvnk herkes kulaktan dolma..
alfa center var göztepe adamın 40 tane kafa müşterisi var.. tek dediği alfa ya binen başka araca binmiyor..
saab ve volvo bence
Mazda,Chrysler ve Dodge.
kesınlıkle alfa harcanmıs bır model..
chrsyler da var 300c ler tutuda eskilerden çok süper araçları güme gitti stratus concorde lhs gibi..
Mazda-saab-rover bence cidden değeri bilinmeyen araçlardır 90 model 626daki komforu kolay kolay hiç bir arabada bulamazsınız
Eski saab ve volvoları beğenmiyorum (s70 hariç) alanda bin pişman zaten o yüzden fiyatları böyle.
Yenileri çok güzel ona lafım yok.. bence roverların hakkı yenmiş.
Bende Alfa derim.
Ben bile sanayici bir adam olarak Alfayi yurutemezsem, normal insan ne yapsin?
166 2.5 v6,vardi bende 2000 model. Full otesi dolu idi, fakat zicayim oyle doluluga.
Koltuk isitmasi bir calisir bir calismazdi, sunroofu bir acilir bir daha kapanmazdi , teybi geci kendi kendine acilir akuyu bitirirdi , yolda giderken elektrikli koltuk kendi kendine ileri giderdi vs. hatta arada bir yag basinc lambasi yanardi, neden? Basinc musurunun kablosu manifoldun ustunden gidiyordu orjinalde. Eridikce sasi yapardi.
Q4 lerden hic bahsetmiyorum, su an elimizde bir tane yuruyen q4 var bir de yedek parca olarak kullandigimciz bir kobay q4 var, kobayin parcalari bitince ne olacak bilmiyoruz. 4 ceker , transfer kutusu vs. gibi ozel parcalar piyasada yok.
Ha kol , piston vs. bulunur ama eksantrikleri kesinlikle yok mesela q4 un.
Sanırım bir dönem elektronikden çok çekti alfacılar , ben bosh servise gidiyordum (2002-2007) servis için ne zaman gitsem ama ne zaman kesin 1 tane alfa göğüs sökülmüş kablolar halinde ugrasılıyordu. Daha önceden de zaten elektronik sorunu oldugunu , xxx yılları ile xxx yılları arası alfa alınmaz lafını çok duydum. Ustada aman uzak dur başın agrır demişti.Tabi bir dönem için...
bir mazda sahibi olarak mazda. 92model mazda 121imiz var memnun kaldık fazlasıyla sorun yaşamadık gittik sıfırını aldık mazda 2 . Halada çok memnunuz. 92 model 121imizin serviste %98 oranında yedek parçası var en geç 2 haftada geliyor ve fahiş fiyatlarla değil ama sorsan mazda parçası yok derler. Sürü psikolojisi wv renault ford opel insanlar başkasına yanaşmıyor..
Daihatsu'larında hakkı yenmiş araçlardan olduğunu düşünüyorum zira yedek parçası servis ağı yok gibi ama sorunsuz binlerce km gidebiliyorlar. Sizler daihatsular hakkında ne düşünüyorsunuz kimse bu araçlardan bahsetmiyor :D
Opel Omega,Calibra..
Hakkı verilmemiş araçlardır.
Ben özellikle omega SW kullanıcı ve sahibi olarak , çok memnunum ama işte,
Yok eski araba dediler,sat dediler,parçası yok dediler,arayana var arkadaş herşey var.
Ama hala çok yakar diye kimse binmiyor,şahin kadar yakıyor işte :)))