Arkadaşlar tv kartı alacam ama tv kartlarıyla pek ılgım yok ne alım kablo tvde kullanacam
Arkadaşlar tv kartı alacam ama tv kartlarıyla pek ılgım yok ne alım kablo tvde kullanacam
edit........
sıfır urun aramıyorsan elimde çalışır durumda kullanmadığım sıfır ayarında bir tv kartı var
zamanında heves edip almıştım kullanmadım diyebilirim![]()
asus My cinema P7131-dual diye geçiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bir ara ne modaydı 90 ların sonunda bu tv kartları![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Teledunya paketi felan kullanmıyorsan analog alıcaksın. Normal eski tip çatı anteni ile aynı olanlardan. Teledunya paketi varsa DVB-C standartında alıcaksın ama modul girişli olması gerekicek.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aslında ozel bi amacın yoksa her kart işini gorur aver media falan bakabilirsin uydu kartı var bende oldukça başarılı kablolu tv side aynı performanstadır diye tahmin ediyorum
artık eskisi gibi tv kartı bulmak biraz zor internet tv vs çıktıktan sonra popilerliğini yitirdi biraz![]()
benim asusu duşunursende haber verirsen yardımcı olurum garanti pek sorun olmaz çizgi ithalatı olduğundan
135
├┼┼╕
246R
skystar alacan olm normal anten girişli olacak işte. o günde söyledim sana git myro da var
bu arada skystar alırken pc nizin anakart modelini bir araştırın
ozellikle asusun bazı modellerinde skystar2 çalışmaz eski bir kart olduğundan dolayı
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)