|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Etkinliği Ankara Drag klubü düzenliyor,Etlikte Anteras'ın karşısında trafiğe kapalı yolda gidiş geliş Ferro,Lambo,Porsche ile gazlama şansı var,tech ten gelenler olursa aynı güne randevu alma durumuda var
![]() Ferrari, Lamborghini ya da Porsche ile Sürüş Deneyimi! __________________________________ Piston Garage |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
oww lambo.hayalime 2 dakikada olsa kavuşmak isterim...
hep beraber gidilcekse eğer gelmek isterim abi bende
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Logan stw
|
katılabilmek için en az 2 senelik ehliyet lazımmış
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
toplanıp gidin en ii zamanı kim yapıcak bakalım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Logan stw
|
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
eed
![]() en iyi zaman derken...? gaza bastığımda arkayı nasıl kontrol ederim diye düşünürüm ben nasıl en iyi zamanı yapıcaz ki ![]() kendi arabamız değil sonuçta parçalamamıza izin vermezler heralde zevkine 2 tur atarsın oda büyük bi mutluluktur bizim için
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
__________________________________ rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Clio RS - Focus WRC Edition
|
Süper , bizim ekip komple geliriz
__________________________________ SeSSiZLiĞi aNLaTMaNıN eN iYi YoLu SeSSiZLiĞi HaYKıRMaKTıR. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aslında ben gallardo ile arap drift yapmayı düşünüyordum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
Fırsat için son 21saat, ben birazdan alıyorum. diğer alanlar da yazarsa buraya ortak bir günde buluşuruz.
__________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
White Rs i sokak içeri Lamboyu gözüme kestirdim sen sürersen 0-400 yerim onu __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Günde 200 kişi binse
32,000 tl eder. 1 ay sadece haftasonları yapsalar 8 günden 256,000 tl eder. pardon ama kim ayda 256,000 tl kazanıyor??? Bu arada 3 araba vardı dimi. Onu da siz çarpın 3'le. 1 ayda arabalar amorti etti kendisini. Edeyim lambosuna binmem daha iyi. Sinir yaptım şimdi
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Astra n-joy-04
|
__________________________________ Fatih RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Ciğerli Böbrek
|
Bu link haricinde başka hiçbiryerde organizasyon ile ilgili konu haber resim vırrık cırrık tık yok.
Tırt olmasın paralar yanmasın ![]() •Hiçbir kısıtlama mode'unun devrede olmadığı sürüşünüzün tadını doyasına çıkarın! Cem yılmaz'ın bir lafı vardır orayı yıkarlar... __________________________________ R-Turbo Son Düzenleyen On3R; 18-01-2012 14:12. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
Sürüşleriniz için tutulacak zamanla arkadaşlarınızla yarış keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz!
şöle bi ibare okudumda ondan yazdıydım bknz:http://www.sehirfirsati.com/deals/an...eyaris/2762007 ![]() @prodrive sanada cvp olarak gelsin postum
Son Düzenleyen Semii; 18-01-2012 14:07. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
prof.da var acemi'de...şahsen ben prof. bi şekilde süremem o aracı...keyfim için sürer gelirim hiç yoktan lambo. sürmedim demem. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
![]() Organizasyon sağlam yerden hiç merak etmeyin, şimdi bende birçok şey yazarım ama yetkili birisinin yazması daha doğru olur... __________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Civic
|
|
|